fallback

Главният прокурор Иван Гешев обясни каква е причината за прекратяване на комуникацията с президентството. Това се случи ден след като държавното обвинение разпространи записи от СРС-та, за които се смята, че са с участието на президента Румен Радев.

Oще по темата
Обвинител №1 заяви, че е получил смс с покана за среща с държавния глава от главния секретар на президентството.

"Не може главният прокурор да бъде привикван с смс-и от едно лице, вероятно същия Митко, на когото вероятно президентът Радев, вероятно казва да смачка проверката на антикорупционната комисия по отношение на съпругата му", заяви Иван Гешев, цитиран от Bulgaria ON AIR.

От президентството отговориха, че опитът на главния секретар Димитър Стоянов да се свърже с главния прокурор няма отношение към внесеното искане от прокуратурата в Конституционния съд и че от президентството научили от медиите за действията на главния прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

84

А по-сериозно де

преди 4 години

Май ще става като онзи случай, как беше, "на коленее...."

83

Анонимен

преди 4 години

Каскетът кърти :)))))) Уникален стил тип цивилен милиционер от 1987 г.

82

do 87

преди 4 години

е щом племето не вижда алтернатива на мутренската си държава ми нека е герб бе, кой ви спира да си режете клона, ако племето е тотално тъпо да мисли така значи правилно трябва да бъде унищожено, и герб добре действат в тази насока, то мутрата и да иска друг вариант не може да предложи щото толкова си могат.Затова не гласувам за Нинова защото не трябва да се спасява простия матр'ял.

fallback