84

А по-сериозно де

преди 4 години

Май ще става като онзи случай, как беше, "на коленее...."

83

Анонимен

преди 4 години

Каскетът кърти :)))))) Уникален стил тип цивилен милиционер от 1987 г.

82

do 87

преди 4 години

е щом племето не вижда алтернатива на мутренската си държава ми нека е герб бе, кой ви спира да си режете клона, ако племето е тотално тъпо да мисли така значи правилно трябва да бъде унищожено, и герб добре действат в тази насока, то мутрата и да иска друг вариант не може да предложи щото толкова си могат.Затова не гласувам за Нинова защото не трябва да се спасява простия матр'ял.

81

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

ГЕРБ управлява защото фалшифицира изборите и купува гласове.

80

Анонимен

преди 4 години

Само да допълня. Всичките ми познати и обкръжение не харесва ГЕРБ, но когато дойде време за гласуване, се гласува за ГЕРБ, само и само БСП да не са на власт.

79

Анонимен

преди 4 години

Това, което червените не могат да разберат, е че герб управляват, защото народът ви мрази. Наказател вод. И така ще е. Ако не сте свикнали, свиквайте.

78

Анонимен

преди 4 години

Що да не може ти да не си господ като правиш активни мероприятия срещу президента подслушваш го , подслушваш висши военни заради некви битовизми (може и да се възбужда като се рови в чершафите на другите) може ама искаш специална покана подмазвач и *** нищо не разбиращ от право.

77

Анонимен

преди 4 години

Браво Круме! Според червените, ако не ги харесваш, значи си от герб, ама те толкова могат, не ги съди.

76

Ханчо

преди 4 години

Кажи нещо за оня с терасата 200 квадрата?

75

Ие

преди 4 години

Президента Радев изменил на държавата щот уредил жена се на работа. Ухахахахаха Абе Кратунчо, а тия дето дават на баба ти 200 лв пенция те не са ли държавни и народни изменници? Що гешев си трае за тях??Списъка с *** е много много дълъг. И се почва от номер едно.

74

Ие

преди 4 години

Пеевски дето един ден в парлавента не е бил. Дали го слушат и него. А Кратунчо??

73

ие

преди 4 години

Кратунчо а гешев кога ще залае и милиционерите на господаря си??? Лилето, Лъчо мозъка, вальо златев, министрите на пожарникаря. А дали слуша и Бат бочко?! А? Как мислиш Кратунчо?

72

Хан Крум

преди 4 години

Щом всички възможни червено..гъ..зи ориг.офре..ни и президентски гъ.зо.*** са се вдигнали да плюят Главния прокурор значи на прав път е. Нека си те плюят г-н Гешев. Ти си ги мачкай ме.керетата, мачкай си ги пък те нека си те плюят. Народа те харесва. Бой по червените, бетонни чу.ту.ри. Само така.

71

Анонимен

преди 4 години

откъде изпълзя бе герберски червей "хан крум", че такива украси на ръцете нали знаеш че със сигурност ще има за гешев за борисов и за колко други видни гербески дейци, ти като си дрискав гербераст аз ли съм ти виновен че харесваме други, то държавата не е за вас само, 1 млн са за герб *** 1 млн са за бсп и 500000 за дпс и 300000 за ОП,останалите 4млн неизвестни, що така искате всичко да заграбите и да използвате властта да смачкате другите.Не така,МАЛЛЕЕ, ТОВА ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ ЛИ Е, НЕГРАМОТНИКО!

70

wffff

преди 4 години

хан крумее, хан крумее, много си го закъсал бе човек,виж се на каква топка злоба си станал,до това те е докарала гербеската държава, по това се разбира че живееш в герберска "демокрация" само тя може да произведе толкова злобни хора. ами оправяй се, не мога те мисла tебе.

69

Само да попитам

преди 4 години

Без да се меся в "Ханските" работи. Не сме чули какво казва по случая изпращачът на СМС-а репресирал Г-н Гешев.

68

do 56

преди 4 години

в любимата америка никой не говори по тлефона мнооого отдавна ,само текстове и със скорост на светлината, една група разговарящи текства и си отговаря за 1 мин колкото ние за 1час, ама откъде да знаете, *** гербераст толко си може ама иначе с власт вместо в затвора. Е, няма такава държава байно, няма.И въпроса е че не е тоз *** да задава методиката на комуникация ясно ли е в мутренската държава.а за комуникирането му чрез медиите ще си получи белезниците, като не е научил законите.

67

Хан Крум

преди 4 години

До yesВижда се колко ти е пипето - червен комуноид - щом не съм червено.гъ.з *** значи съм от ГЕРБ. толкова си можете така мислите. Всички сте един дол дренки като онова недоразумение "зеленочорапестия" Румен Грипенов. Злобари сте и ще умрете задавени от злобата си. Аз съм си най обикновен гражданин който ви мрази безплатно и се кефи като ви гледа как се гърчите от страх пред г-н Гешев. А той все още загрява само - ще ви се завие свят какво още ви чака. Браво г-н Гешев смачкай гни.ди.те

66

Mr STARBUCKS

преди 4 години

Да се готвиТехноимпекс от с. Крушовица !

65

Хан Апарух

преди 4 години

Време е да направим България отново велика. Държавната и Общинската администрация 1/4 от сегашната. На държавна работа - само хора в нераностойно положение, само по 1 от семейство. Останалите - на трудовия пазар. Заплатите в тези администрации - по малки от заплатите в индустрията. Никоя заплата на ръководител на Държавна или Общинска длъжност да не надвишава 3 пъти средната за администрацията.