fallback

Общ преглед

Фенове на пловдивския Ботев се събраха на протест пред посолството на Гърция в София. Те настояват за обективно разследване на убийството на Тоско Бозаджийски в Солун.

Oще по темата
28-годишният мъж беше убит в гръцкия град след местното дерби ПАОК – Арис след нападение на ултраси на ПАОК над българска група фенове.

Феновете на Ботев дойдоха в София с организиран транспорт. Те настояват за обективно разследване на фаталния случай, както и за справедлив процес.

България също прави разследване на убийството. Прокуратурата ще образува паралелно досъдебно производство под надзора на Софийската градска прокуратура, а делото ще е и под специалния надзор на ВКП.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

РВ

преди 4 години

Значи от утре всеки може да стреля по футболни фенове. Според всички умници в тоя форум е разрешено убийството на ултраси по улиците. Щом са ултраси, значи са си го заслужили. Също както селския народ си заслужава съдбата и вожда.

39

РВ

преди 4 години

Ако български фенове бяха нападнали и убили гръцки, то гърците щяха да запалят цяла Атина докато ме влезе някой в затвора. Вие обаче плюете нашето момче. Бил незнам си Къв си....Ама никого не е убивал. Значи ако не е библиотекар или ядрен физик, заслужава да умре. Пфу, не народ а .....

38

някой

преди 4 години

До asdОтговор, без повишена трудност: В момента не е имало никакъв мач там!

fallback