40

РВ

преди 4 години

Значи от утре всеки може да стреля по футболни фенове. Според всички умници в тоя форум е разрешено убийството на ултраси по улиците. Щом са ултраси, значи са си го заслужили. Също както селския народ си заслужава съдбата и вожда.

39

РВ

преди 4 години

Ако български фенове бяха нападнали и убили гръцки, то гърците щяха да запалят цяла Атина докато ме влезе някой в затвора. Вие обаче плюете нашето момче. Бил незнам си Къв си....Ама никого не е убивал. Значи ако не е библиотекар или ядрен физик, заслужава да умре. Пфу, не народ а .....

38

някой

преди 4 години

До asdОтговор, без повишена трудност: В момента не е имало никакъв мач там!

37

Анонимен

преди 4 години

Прочетох няколко души твърдят, че това е умишлено убийство. Ами- още по-зле за убития тогава, защото случайни хора не ги убиват умишлено. Прочетохте ли какво пише в гръцките медии? Аз специално се поинтересувах. Като цяло твърдят, че не е убит умишлено, а е бягал панически и го е прегазила кола (според прегледани видеозаписи). Кварталът, в който той е бил, е бил на ПАОК. Все едно да отидеш в Бронкс и да започнеш да размахваш пречупени кръстове. Това е станало. Нормална футболна случка с лош край

36

Хахах

преди 4 години

Значи когато се правите на гангтери и биете безащитни хора когато "гостувате" в други градове няма проблеми, но когато си получите от вашето лекарство ревете като малки момиченца.Това футболните ултраси сте едни бедни *** където неможете да си вдигнете главата 5 дни в седмицата и като стане събота и почвате да избивате комплекси...Неудачници до един.

35

Спрете се

преди 4 години

Виждал съм в Пловдив как цесекари нападат с камъни няколко фена на локо и майки с деца. Брутално беше. Ботевисти са приятели с фенове от цяла българия, не биха нападнали граждани.

34

Майна

преди 4 години

До 27По голяма лъжа не бях чел.

33

Bungar

преди 4 години

Гръцките фенове и те като българските фенове. Пародия на футбол и агресивни фенове

32

asd

преди 4 години

Въпрос с повишена трудност...Ботев ли са имали мач там, защото ако не са, то той в случая не е загинал като фен на ботев, а на друг гръцки футболен отбор.

31

Анонимен

преди 4 години

в момента който той се опитва да излезе от тротоара на улицата,минава колата през него и го доубива окончателно,това е планирано убийство.

30

Анонимен

преди 4 години

В момента в който се е опитал да се измъкне през улицата,макар и пребит,минава колата през него и го смачква,както и да го погледне човек,това е предварително планирано убийство,гръцките ултраси са завардили и тротоара и улицата,за да не може да се спаси момчето от смъртта и да го убият,едните го бият с метални предмети на тротоара,а на улицата го чака кола и ако се опита момчето да избяга да го смачкат,в момента който той се опитва да излезе от тротоара на улицата,минава колата през него и го д

29

Анонимен

преди 4 години

До АнонименХаха,един от ромската смрад ти е натиснал минус вече,явно те защитават убиеца,убийци и престъпници,защитават престъпник,нормално.

28

Анонимен

преди 4 години

Откъдето и да го погледне човек,целта е била убийство,а причина за нападението няма, защото момчето не ги е провокирало с нищо,много прилича това на планирано убийство,откъм тротоара и откъм улицата,за да няма накъде да избяга жертвата.

27

Анонимен

преди 4 години

Това ми намирисва дори на умишлено убийство,първо го нападат и смилат от бой с метални предмети, а след това за всеки случай минават и с кола през него,това убийство,изглежда предварително планирано!

26

Анонимен

преди 4 години

В коментарите гледам няколко ревностно защитаващи героят, умрял в неравен бой. Малко факти- въпросните хулигани на БотевЪ нападат от години по същия начин с тръби и боксове нищо не подозиращи хора. Когато това се случи на тях- олелия до небесата. Виждам един човек е дал пример за случка на бензиностанция. Това им е редовен номер. Спират с бусовете и чакат някого, с когото да се заяждат или да набият. Тоя ***, ако ми беше син, щях да се отрека от него от срам и погнуса.

25

Анонимен

преди 4 години

Интересно как на другите нищо им няма ! Сигурно са хукнали в различни посоки всеки се спасява както може

24

Анонимен

преди 4 години

Навсякъде по света футболните фенове са най-презряното племе на света ... низши, страхливи, комплексирани, агресивни.

23

Анонимен

преди 4 години

Много сте защитниците на убиеца,дано тези които натискате в полза на убиеца,да ви сполети подобна съдба,та да ви видя тогава дали пак ще защитавате убийци!Бог гледа,той забавя,но не забравя!

22

Анонимен

преди 4 години

Кога ще се научите да защитавате жертвите и да наказвате престъпниците,кога?Престъпниците са убийците,а не това невинно момче.Как ще реагирате ако това момче е ваше дете,убито по този жесток начин,черепа му е бил смазан от побоя?Кого защитавате,бе?

21

Анонимен

преди 4 години

Абе да не е Тошко объркали сте името .