fallback

Прокуратурата разкри днес, че зам.-министър е пуснал боклук от Италия, открит на няколко места у нас.

"Прокуратурата каза, че има данни за зам.-министър, но не е казала за кого. За боклука отговорност имат РИОСВ-тата, те са нещо като малко министерство. Нено Димов не е единственият виновен в тази криза", каза пред Bulgaria ON AIR депутатът от ВМРО Александър Сиди.

Той допълни, че за ВМРО Димов е изкупителна жертва.
Oще по темата
"Не разбираме защо трябваше да бъде задържан по Закона за МВР за срок от 24 часа. Когато видим данните, изнесени от прокуратурата, се вижда, че е подписан график, предложен от ВиК", заяви Сиди.

Той се съгласи с твърдението, че има умишлено източване на яз. "Студена".

"Има много други виновни в тази ситуация. И 10 министри да арестуваме, това няма да реши проблема на Перник. При 18 млн. източени от язовира - 15 млн. не са стигнали до чешмите на хората, а са изтекли в земята", коментира още депутатът от ВМРО.

Според него при казуса с боклука има манипулация, която БСП разпространява от много време.

"Мръсният въздух в Пловдив няма нищо общо с изгарянето на боклук в ТЕЦ "Бобов дол". Той се дължи на горенето на битови отпадъци - гуми, дрехи втора употреба. Ако се гори боклук нерегламентирано в ТЕЦ-ове, хората, които са го разрешили, трябва да понесат отговорност. Това няма обаче да реши проблема на мръсния въздух", заяви Александър Сиди.

По думите му вотът на недоверие на БСП не е притеснителен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Скептик

преди 4 години

Няма ли закон за имената. Сиди, Мъди и всякакви други...

18

Анонимен

преди 4 години

И Луи 16-ти не си е мислел, че буржоазното недоволство е притестнително. Но едно довело до друго, хората щурмували Бастилията и краля се разделил със същото оново нещо, с което се опитвал да мисли.

17

11

преди 4 години

Момченце , с жълто край устата , вотът не ви е притеснителен , но проблемете , които постава са притеснителни и настоятелно изискващи да си ходите от властта и никога повече да не стъпвате в нея ! Какво още трябва да стане за дасе наложи ЕС да прави спасителен план за държавата ни !?

fallback