Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback
Премиерът Бойко Борисов ще се срещне тази сутрин с представители на превозвачите, които обявиха, че излизат на протест на 13 януари в цялата страна.
 
Очаква се на срещата ще бъдат обсъдени мерки за решаване на проблемите в транспортния сектор и възможностите за актуализиране на тарифите за ТОЛ таксите.
Oще по темата
Именно таксите и бездействието на държавата към фирми в сивия сектор са сред основните точки, заради които е планиран протесът в понеделник.
 
Според превозвачите при преговорите с държавата за определянето на таксите и обхвата на ТОЛ системата не е било взето под внимание нито едно от предложенията на бизнеса, а окончателните параметри на ТОЛ-а ще доведат до непосилно за потребителите и фирмите увеличение на транспортните услуги. 
 
Те настояват за оставката и на регионалния министър Петя Аврамова.
 
Срещата ще се проведе в Министерския съвет.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

123

преди 4 години

Този надмина и Тодор Живков.Държавата това съм аз.Ама ние сме си виновни,не може да искаш от дете в първи клас да пише и говори правилно,да знае поне два чужди езика,да има обща култура и обноски на ниво възрастен.

42

Анонимен

преди 4 години

Генерала е най големия нема кво ,и да си пишете и да протестирате тиквата си остава най големия бос на държавата .

41

Анонимен

преди 4 години

НА 10 ЯНУАРИ 1997Г БЪЛГАРИТЕ ИЗЛИЗАТ НА ЗИМНИТЕ ПРОТЕСТИ БУНТОВЕ СЛЕД КАТО 1 ДЛ СЕ ОКАЗА 3000ЛВ, ИНФЛАЦИЯ НАД 2600%/ИНФО НСИ КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ/, СРЕДНА ЗАПЛАТА 3 ДЛ, МАГАЗИНИ ТОТАЛНО ПРАЗНИ, РАЗДАДЕНИ НЕОБЕЗПЕЧЕНИ КРЕДИТИ И 15 БАНКИ ФАЛИРАЛИ, СПЕСТЯВАНИЯТА НА ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ ОГРАБЕНИ, ПРЕМИНАЛИ В РЪЦЕТЕ НА МНОГО ВЕРНИ ДРУГАРИ- НЯМА ДРУГИ ПОДОБНИ КРАДЦИ, КАТО НАШИТЕ ЧЕРВЕНИ ДРУГАРИ ПРЕСТЪПНАТА КЛИКА НЯМА АНАЛОГ В СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ ТОВА ДЕЙСТВИЕ СЕ ПОВТОРИ ПРЕЗ 2013Г, А ЮНИ 2014Г РИТНАХА КТБ

fallback