Архив: Булфото
fallback

Изплащането на пенсиите за декември от Националния осигурителен институт (НОИ) ще започне на 9 декември (понеделник) и ще приключи на 20 декември (петък), съобщиха от НОИ.

В изпълнение на Постановление на Министерския съвет от 20.11.2019 г., заедно с пенсиите ще бъде изплатена и еднократна допълнителна сума в размер на 40 лв. на 1 250 236 пенсионери, на които пенсията или сборът от пенсиите (заедно с добавките и компенсациите към тях) за декември 2019 г. е в размер до 363 лв. включително.

Изплащането на сумите чрез пощенските станции ще бъдe извършено съобразно изготвен график, предварително обявен във всяка една от тях.

Преводите на декемврийските пенсии по сметките на пенсионерите, които получават парите си по банков път, ще бъдат извършени на 9 декември 2019 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 4 години

Какъв е проблема да ги бяха пуснали един ден по рано. Дали на 9или на 6 какъв е проблема. Така хиляди хора немогат да посрещнат един от най почитаните празници. Но на тях какво им пука. Те нали си имат милиони.

17

анонимен

преди 4 години

Защо " тръбят " за тия 40 лв. ,че ги дават на пенсионерите ? "Голям " жест са направили , няма що ! Как не ги е срам , освинени , безочливи ,нагли - това са нашите управници !

16

Анонимен

преди 4 години

Защо чак на 9?? Празниците почнаха - 6-Никулден още ! Ама на кой ли му пука ...

fallback