18

Анонимен

преди 4 години

Какъв е проблема да ги бяха пуснали един ден по рано. Дали на 9или на 6 какъв е проблема. Така хиляди хора немогат да посрещнат един от най почитаните празници. Но на тях какво им пука. Те нали си имат милиони.

17

анонимен

преди 4 години

Защо " тръбят " за тия 40 лв. ,че ги дават на пенсионерите ? "Голям " жест са направили , няма що ! Как не ги е срам , освинени , безочливи ,нагли - това са нашите управници !

16

Анонимен

преди 4 години

Защо чак на 9?? Празниците почнаха - 6-Никулден още ! Ама на кой ли му пука ...

15

пенсионер

преди 4 години

ако не се лъжа осма година подред са тия 40 левчета.... голяма излагация за властта аз очаквах поне тази година да се отсрамят с повече пари и то за всички ама не .. дано великденските вече са по нормални ида има за всички

14

Бургаски

преди 4 години

С тези пенсии и добавки - срам и позор.Добре е Боко, добре е - живот си живее.Колко прав е бил поета: "Живот без маска и без грим, озъбено свирепо куче."Точно такъв е живота на пенсионерите Боко, точно такъв.

13

Анонимен

преди 4 години

До Пенсионер /6/И за какво благодариш на господина? Че извади от собствения си джоб (разбирай от банковите си сметки в Цюрих, Лозана, Вадуц, чорт знае) парици за завалиите с мизерните пенсийки? Докато има такива медузи като теб, ще сме на това дередже! Ще вдигат цените на всичко, данъците, таксите и ще се държат като робовладелци - нагло, просташки, цинично!Швейцария на Балканите! Легендарната страна на столетниците!Страната, която хранеше с плодове и зеленчуци Европа от Елба до Урал!

12

Анонимен

преди 4 години

Проблем при пенсиите е осъвременяването им, което изостава от растежа на средната осигурителна сума за България. При еднакъв трудов стаж и личен коефициент, пенсията на пенсионирал се през 2019 година е с 12% по-висока от тази на някой пенсионирал се през 2017 година, а би трябало да са равни.

11

Ave Cezar

преди 4 години

Виновен е всеки ,който се оплаква.Поверихте си живота в ръцете на някъкви случайни хора,попаднали на неточното място.Действия и Картаген ще падне.

10

Пенсионер

преди 4 години

Пенсиите трябва да се осъвременят. Взелите пенсии преди 10 години инфлацията ги е изяла многократно.Вие защо коментирате непонятна за вас сфера? Когато се пенсионирах всемах чисто 190 лв. (тогава по-добре ли беше?). Сега ОСНОВНАТА ми пенсия е 265 лв., плюс това взимам и социална пенсия, плюс пари за битови нужди??

9

Анонимен

преди 4 години

Тиквун дискриминира с години останалите пенсионери на които не дава коледна добавка. Не е кой знае колко, но сигурно има обидени от това неравноправие.

8

1

преди 4 години

А на дупетатите,кога ще бъдат преведени коледните 6000лева,след нашите 40лева ли.

7

Анонимен

преди 4 години

Пенсиите трябва да се осъвременят. Взелите пенсии преди 10 години инфлацията ги е изяла многократно. Преди 10 г. хляба беше 60 ст сега е 1,60 лв. Цигарите от 1 лв сега са 5 лв. Сиренето и кашкавала от 3 лв в момента е над 10 лв за кг. През тези 10 години докато шлангажията си прави разходки парното и тока скочиха с над 20 % което е убииствено за хората с 250 лв пенсии. Ало шлангажията докога мислиш че ще продължаваш така. Докато Горанов те лъже че сме добре ли.

6

Анонимен

преди 4 години

***, подиграват се на хората!

5

Пенсионер

преди 4 години

Бих ли могъл да попитам,Колко от пишуещите по-долу са пенсионери?Благодаря за вниманието!

4

Пенсионер

преди 4 години

Берекет версим и на това! Не хвърлям хилядарки през балкона, живея скромно, но без лишения. Возя се в собствен автомобил и се разхождам почти всеки ден в градската градина край морето! Благодаря Ви господин Борисов! РЕСПЕКТ!

3

Анонимен

преди 4 години

Направо е срамно да се качват подобни новини.

2

Анонимен

преди 4 години

На който са му малко, да не ги взима, по-добре да ми ги даде на мен.

1

Анонимен

преди 4 години

Голям пир ще бъде с тези 40лв.