Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Сняг заваля на АМ "Хемус" край Витиня, както и в много планински курорти. От АПИ предупреждават шофьорите да се движат с повишено внимание, пишат от Bulgaria ON AIR.

Снеговалеж имаше и в много планински курорти у нас. Пампорово и Алеко побеляха.

Към момента дъжд продължава да вали на АМ "Хемус". Образувало се е голямо задръстване. На място има полиция, която регулира движението. Част от автомобилите биват отбивани по стария път.

През следващите часове, както и през нощта в Северозападна България и в по-ниските места е възможно да превали сняг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

MaйМуната

преди 4 години

Дреме ми на шмайэеру, я съм с голфич мотион.

7

Тео

преди 4 години

Всеки опитен или дисциплиниран шофьор се подготвя при пътуване в подобно време. Каже ли метереолога, че температурите ще са под 5 градуса, и месеца има буква Р в него, всеки трябва да е на щрек. Зимни гуми с добър профил, вериги(не задължително), лопата, вода в автомобила и резервоар винаги над половината. И задължително - флашка с хубава музика! Само по този начин ще бъдем отговорни към себе си, и хората, които ни чакат някъде там, и пътуването няма да е толкова стресово!

6

Анонимен

преди 4 години

Май месец всичко ще е сухо и ще става за пътуване...само че тогава ще са цъфнали дупки и ще кърпят и пак ще има задръстване. Тъй че, бонус-фалус е целогодишно ! Пътувайте с влак, но си носете пожарогасител.

fallback