8

MaйМуната

преди 4 години

Дреме ми на шмайэеру, я съм с голфич мотион.

7

Тео

преди 4 години

Всеки опитен или дисциплиниран шофьор се подготвя при пътуване в подобно време. Каже ли метереолога, че температурите ще са под 5 градуса, и месеца има буква Р в него, всеки трябва да е на щрек. Зимни гуми с добър профил, вериги(не задължително), лопата, вода в автомобила и резервоар винаги над половината. И задължително - флашка с хубава музика! Само по този начин ще бъдем отговорни към себе си, и хората, които ни чакат някъде там, и пътуването няма да е толкова стресово!

6

Анонимен

преди 4 години

Май месец всичко ще е сухо и ще става за пътуване...само че тогава ще са цъфнали дупки и ще кърпят и пак ще има задръстване. Тъй че, бонус-фалус е целогодишно ! Пътувайте с влак, но си носете пожарогасител.

5

Анонимен

преди 4 години

От тази страхотна статия,не разбрах задръстването е поради снежна покривка от 1см.или нещо друго?Нищо,така става когато пишеш и не четеш написаното.Руснаците имат такъв израз Чукча писател,а не читател!

4

метеоролог в оставка

преди 4 години

до Анонимен 1. - - - недей само да го подсещаш снега . . . . . ш"си дойде , когато е решил ! ! ! ! !

3

Анонимен

преди 4 години

Вали дъжд и сняг, много е страшно

2

Някой си

преди 4 години

Кой *** е разрешил да се отбива движението по стария път при зимни условия? То през останалото време едва се минава през този т.н. път.

1

Анонимен

преди 4 години

Към момента дъжд продължава да вали на АМ "Хемус". Образувало се е голямо задръстване.То бива държава, то бива простотия....заваляло дъжд и веднага голямо задръстване. Представете си ако завали ситен сняг за цяла нощ какво ще стане.