fallback

Десет емблематични и придобили статут на легендарни български победи от далечното минало на България са във фокуса на третата съвместна документална поредица на сдружение "Българска история" и ЗАД "Армеец" – „Средновековна слава“. Премиерата на образователния видеопроект ще се проведе на 21 ноември, от 19 часа, в Националния археологически музей в София.

След като през изминалите две години поредиците „Българско военно чудо“ и „Нашите пълководци“ заинтригуваха хиляди, сега третият образователен проект на ЗАД „Армеец“ и сдружение „Българска история“ ще се насочи към един още по-далечен период – Средновековна България. А целта му е да създаде вдъхновяващ и критичен поглед към онези бляскави моменти от историята на страната ни, които са поставяли България твърдо на картите на Балканите и Европа.

По време на премиерата ще бъдат представени част от анимационно-документалните видеа, а авторите ще разкажат какво предстои през годината. Входът за премиерата на „Средновековна слава“ е свободен.

Медийни партньори на новия образователен проект „Средновековна слава“ са националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-deteto.bg, Teenproblem.net, Offnews.bg, Chronicle.bg, Obekti.bg и Noviteroditeli.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Българофил

преди 4 години

До булките и нейните шаферки, които ѝ пригласят:Свършиха ли ви 50-тачките от изборите, а? Сега ще си чакате 4 годинки и ще се дразните на хората, които не взимат пари за глас, учат, интересуват се, знаят си историята, комуникират с хора в родината и чужбина, карат кола на по-малко от 10 години и си купуват от скъпата бира. Някой долу бе писал, че като си начетен, парите сами ще дойдат при теб. Това 100 процента не знаеш какво означава, ама си остани здрав де, поне това да можеш ;)

9

Анонимен

преди 4 години

До РОДолюбиеТези "коментари" са на почит в този сайт!И ги има под всяка статия!!!!

8

Анонимен

преди 4 години

Fake news. V cherkvite vse kartinki na dobre zakovani po darvetata...izobsto nema takviz kartinki v cherkvite i djamiite...

fallback