10

Българофил

преди 4 години

До булките и нейните шаферки, които ѝ пригласят:Свършиха ли ви 50-тачките от изборите, а? Сега ще си чакате 4 годинки и ще се дразните на хората, които не взимат пари за глас, учат, интересуват се, знаят си историята, комуникират с хора в родината и чужбина, карат кола на по-малко от 10 години и си купуват от скъпата бира. Някой долу бе писал, че като си начетен, парите сами ще дойдат при теб. Това 100 процента не знаеш какво означава, ама си остани здрав де, поне това да можеш ;)

9

Анонимен

преди 4 години

До РОДолюбиеТези "коментари" са на почит в този сайт!И ги има под всяка статия!!!!

8

Анонимен

преди 4 години

Fake news. V cherkvite vse kartinki na dobre zakovani po darvetata...izobsto nema takviz kartinki v cherkvite i djamiite...

7

До 4

преди 4 години

Пазара ни е малък, пък и все още много хора пиратстват, иначе една стратегия по БГ историята би била прекрасна.

6

РОДолюбие

преди 4 години

До Има разлика:---------------------Явно е, че НЕ си българин, но... тук не става въпрос за някакъв измислен образ '***'.Въпросната документална поредица се фокусира върху ИСТИНСКАТА българска история, и целта е "да се създаде вдъхновяващ и критичен поглед към онези бляскави моменти" от историята на българския народ!А родолюбието (национализмът) за нас, българите е чест, достойнство, любов и вярност към нашия народ и родина!!! Без минало, няма и бъдеще!

5

обикновен

преди 4 години

До Но 1, някаква си БулкаАло, булката, вземи с образовай първо, после парите лесно ще идват при теб, ако не, ти при тях. Ама без минало, човек е никой!*** само един цар знаят, Киро, и не са се оправили от постоянно крадене на 50-чки!Май е по-добре да знаеш за повече царе!Тогава и хората ще те уважават и пари ще ти дават!

4

Анонимен

преди 4 години

да вземете една игра да направите ..

3

Има разлика

преди 4 години

Докато едните гледат напред и нагоре, към бъдещето, вселената, *** се е вкопчил в историята си. Явно друго не му е останало. Не случайно националистическите нагласи са най-силни там, където нещата не вървят.

2

Анонимен

преди 4 години

Историята помни смелите ,има разлика от силните на деня ,нали така.Вергилий има предвид нещо друго ,което птичия мозък на силните на деня гербери няма как да схванат.

1

Булката Беглец

преди 4 години

Вместо да го занимавате с история от преди хиляда години, научете българина да изкарва пари и да разчита на себе си без все някой друг да му е виновен и ще напишем нова история по-добра. Да си знаем царете от едно време е добре но не слага петдесетака в портфейла. Само даскалите имат полза да приказват за тая история защото държавата им плаща щедро.