fallback

Очаквам управляващите да оттеглят предложението за първия ден от болничните. В противен случай, ще предприемем действия, заяви президентът на КНСБ Пламен Димитров пред "Опорни хора".

Той заяви, че вярва, че това предложение ще отпадне. Не това е начинът да се справим с фалшивите болнични, посочи Димитров.
Oще по темата


Той заяви, че е нужна сериозна борба с кухите фирми, които източват НОИ.

"Апелирам към всички онези, които имат възможности да разследват, най-накрая да започнат да го правят. Ако има воля, държавната машина може да покаже, че това няма как да продължава", заяви Димитров пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Анонимен

преди 4 години

Съмнявам се че у нас има такова общество което да излезе на стачка -дори сега когато в Чехия има стачка съмнявам се че у нас би могла да се задейства такава -родителите ни са с някаква пенсии от 300лв защото тогава така са се осигурявали -но тогава това е бил пределът те сега не вземат пределът а нещо като подаяние че са работили -това какво е хора работили повече от 30год взимат под минимума т.е под тези които не са работили и взимат мин.пенсия Осънайтесе -това е геноцид

39

Анонимен

преди 4 години

Каква стачка, бе? Синдикатите никога никаква стачка като хората не са правили. Най- много да си сложат по една лентичка на ревера в знак на протест или от площада да пуснат балони. Синдикати и стачка е оксиморон в Бг.

38

Анонимен

преди 4 години

Хората наистина са по-болни и с по-слаб имунитет. Ето ви последиците от глада и беднотията през 90-те години. За не говорим за цената на лекарствата.

fallback