fallback

Пчелари на протест тази вечер пред Министерство на земеделието, храните и горите. Протестното шествие е организирано от сдружение "Свободни пчелари" и е в знак на недоволство срещу употребата на пестициди в земеделието.

Пчеларите искат заместването на химичните препарати с биологични.

"Биопестицидите са два пъти по-евтини и четири пъти по-успешни препарати. Обидно ниска е цената, която се предлага на производителите за меда им. Държавата е длъжна да намери решение, иначе оставаме без пчелари", посочи Ясен Янев от сдружението пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 4 години

Супер сте бе, като не ви пука, марш на кауфланда или който и да е немски магазин и купувайте евтините пластмасови *** внос от Бог знае къде. Ама то нали е удобно и евтино - до там ви стига акъла.

6

Анонимен

преди 4 години

В тая наша държавичка всичко е на асоциации, сдружения , нпо и всякакви други измислени групи та изобщо не ми дреме нито за пчелари, нито за земеделци а още по малко пък за останалите сбирщини

5

Анонимен

преди 4 години

Всички пчелари са големи скъперници.Дори тези които не ги познавам и си купувам мед на пазара,само като го погледна,без нищо да му казвам веднага започва да обяснява колко е трудну,колко евтино са принудени да дават.Абе шмекери са си отвсекъде братче.

fallback