7

Анонимен

преди 4 години

Супер сте бе, като не ви пука, марш на кауфланда или който и да е немски магазин и купувайте евтините пластмасови *** внос от Бог знае къде. Ама то нали е удобно и евтино - до там ви стига акъла.

6

Анонимен

преди 4 години

В тая наша държавичка всичко е на асоциации, сдружения , нпо и всякакви други измислени групи та изобщо не ми дреме нито за пчелари, нито за земеделци а още по малко пък за останалите сбирщини

5

Анонимен

преди 4 години

Всички пчелари са големи скъперници.Дори тези които не ги познавам и си купувам мед на пазара,само като го погледна,без нищо да му казвам веднага започва да обяснява колко е трудну,колко евтино са принудени да дават.Абе шмекери са си отвсекъде братче.

4

пчеличка

преди 4 години

Едно от основните искания на пчеларите е касиране на изборите.

3

Анонимен

преди 4 години

""Биопестицидите са два пъти по-евтини и четири пъти по-успешни препарати." - не е нужно дори да знаеш от коя страна се държи мотика за да се сетиш че ако тези глупости бяха вярни, то земеделците отдавна щяха да ползват въпросните "по-евтини" и "по-успешни" препарати. Хайде стига глупости. Няма как да седнеш на една маса с някой и да обсъждаш сериозни теми, когато този някой ти ръси подобни тъпизми

2

X

преди 4 години

Забранете държавите(концлагерите)!!

1

Скептик

преди 4 години

ЗАБРАНЕТЕ ПЕСТИЦИДИТЕ. ЗАБРАНЕТЕ ГМО ХРАНИТЕ. ЗАБРАНЕТЕ ПЪЛНЕЖИТЕ В КОЛБАСИТЕ И МЛЕЧНИТЕ ПРОДУКТИ. ЗАБРАНЕТЕ ПЛАСТМАСОВОТЕ ОПАКОВКИ ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА.