Снимка: архив, Булфото
fallback

Легендарният актьор Стефан Данаилов отново е с влошено здравословно състояние. В момента той е поставен в медикаментозна кома във ВМА. Това потвърдиха негови близки пред Bulgaria ON AIR.

Oще по темата

Заради проблеми с дишането отново се е наложило да му бъде направена трахиотомия. Данаилов е в реанимация в стабилно състояние под денонощно лекарско наблюдение.

Мастера, както го наричат неговите студенти, бе приет по спешност във ВМА в началото на октомври със затруднено дишане след усложнения при настинка. Състоянието му бе влошено и той бе въведен в кома и интубиран, за да се източи от белите дробове водата, която бяха събрали.

Състоянието му се подобри и актьорът трябваше да се подложи на специална дихателна рехабилитация, включваща дихателна гимнастика, инхалации и масажи, за да се стабилизира самостоятелното му дишане. През август любимецът на много поколения българи Стефан Данаилов претърпя операция, заради счупена тазобедрена става.

с.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Pleven

преди 4 години

Явно,че щом като е в кома има голям здравословен проблем и може би има рак,ако са излезли резултатите от изследванията му.Вероятно отново му се събира течност с кръв в белите дробове и заради това пак е в медикаментозна кома.Колко ще е в тази кома лекарите ще решат.

39

абе,

преди 4 години

оставете човека да си умре спокойно, стига сте го мъчили.

38

ай бай

преди 4 години

Така е.Кой на 60,кой на 70-на когото както е писано.Лили на 80 изнася концерти.

fallback