fallback

"България не е расистка държава!". Това заяви министърът на спорта Красен Кралев по повод наложената от УЕФА санкция заради скандалите по време на мача България - Англия в София.

"Надявам се хулиганите от Националния стадион да си получат заслуженото за срама, който лепнаха на обществото. Така или иначе ние ще трябва да си напишем домашното. Приемам наказанието като предупреждение за това, че е необходимо да бъдем по-активни срещу подобни деяния. Законът ни не е лош, но просто трябва да се спазва", отбеляза още Кралев пред Bulgaria ON AIR.

Освен солидна финансова глоба, националният ни отбор ще изиграе последната си евроквалификация с Чехия пред празни трибуни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Кралев е прав

преди 4 години

Четейки коментарите в Интернет, човек може да остане с впечатлението, че в България само расисти, хомофоби, нацисти са останали. Но това съвсем не е така. Огромна част от хората нямат нищо против различните. Българинът всъщност е доста толерантен и добър човек. За което му свалям шапка.По интернет се изявява най-вече шумното малцинство. Хора с ниско самочуствие, комплекси, несигурни в сексуалната си ориентация и т.н. Маргинали, които животът е натикал в пета глуха.Ерго, Кралев е прав.

29

Ганя

преди 4 години

*** в тази статия ще се сравнява с животните, щото така му изнася. В съседната статия ще се изкара извънземен, нямащ нищо общо с Дарвин, Ботсвана и т.н.*** е гъвкафффф.

28

До 32

преди 4 години

Брей, *** ти с животните ли се сравняваш! Интересно е, че придаваш на расизма животински черти, но все пак, я пак размисли... някой като оправя жена ти, не смята за необходимо да удуши и отрочето ти, нали! Пък бил той арабин или африканец. Затова сме хора, бе кратуно!

fallback