Снимка: Нова тв
fallback

"Несъвършенството е красота" - този цитат на Мерлин Монро отговаря за манекенка, която не се съобразява с общоприетите норми и гони мечтата си.

Веселка Маринова иска да нахлуе с гръм и трясък в средите на световния шоубизнес, но тя е по-различна от останалите модели.

"Видимо е, че съм по-пълничка, но се харесвам по този начин. Не е само до визия, а да имаш хъс. Наскоро участвах в модно дефиле и снимам като модел за няколко марки за по-пълнички хора", каза пред Нова тв Веси Маринова.

Тя обясни, че дори да не иска да се променя на този етап, като по-пълен човек е принудена да се ограничава.

"Не можеш да си лежиш по цял ден, а да се бориш за мечтата си. Нямам хранителен режим, но си позволявам всичко в малки количества", каза още Маринова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

74

Свиневъд

преди 4 години

Модел била, може ама на месокомбинат Родопи или на KFC. Къв е тоя тюлен ве.

73

Анонимен

преди 4 години

Момичето беше младо, красиво, стройно, нежно, фино. Може да е станало 100 кила след това от шока, не знам; на мен ми стана гадно, представям си на нея.

72

Анонимен

преди 4 години

До LanИ аз лично слушах как един късаше по телефона с момичето, на което предния ден лично гледах как прегръщаше скута. И аз останах без думи, но с много трайни впечатления. Винаги вярвам на това, което чувам и на това, което виждам, макар понякога да се разминават - Слушам и не вярвам на очите си.

fallback