Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

Няколко дни след убийството на 7-годишната Кристин от 21-годишния Мартин Трифонов в село Сотиря от ВМРО поискаха химическа кастрация като наказание за сексуално насилие и педофилия.

"Има тежък проблем със сексуалните престъпления. Очертава се една тенденция те да не намаляват. Характерът им предполага една част от тях да остава скрита поради простата причина, че жертвата предпочита да замълчи, чувства форма на вина, срам и така нататък", коментира общинският съветник в Столичната Община от ВМРО Карлос Контрера в "Денят ON AIR" по Bulgaria ON AIR.

Според него връщането на смъртното наказание е добро решение.

"За тероризъм, за подобни убийства, извършени по особено жесток начин, мъчителен за жертвата, трябва да съществува такава правна възможност", смята представителят на ВМРО.

Той призова за радикален подход и бе категоричен, че ако не вземем крути мерки като общество, граждани, партии и изпълнителна власт, тези случаи ще продължат.

Контрера изрази мнение, че не е справедливо убиец да може да замени доживотен затвор с лишаване от свобода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

мнение

преди 4 години

антибългарската партия пак яхна вълната

36

Достатъчно

преди 4 години

Превенция трябва! Тез хашлаци през живота си не са научили нищо и работа за 5 пари не са свършили.Какво очаквате след като ги дундуркате до 18 годишна възраст в училище, после ги издържате в затвора и детски на децата им подарявате? Нямат чувство на отговорност, нито дисциплина, защото няма наказание и спазване на реда от редица институции-като започнем с училището....

35

Каракачан Пандизов

преди 4 години

Кога ще влезе в пандиза Шкемб***к войвода? За паспортите и за търговия с ромски гласове! Контракция, и ти си за там без съмнение!

fallback