37

мнение

преди 4 години

антибългарската партия пак яхна вълната

36

Достатъчно

преди 4 години

Превенция трябва! Тез хашлаци през живота си не са научили нищо и работа за 5 пари не са свършили.Какво очаквате след като ги дундуркате до 18 годишна възраст в училище, после ги издържате в затвора и детски на децата им подарявате? Нямат чувство на отговорност, нито дисциплина, защото няма наказание и спазване на реда от редица институции-като започнем с училището....

35

Каракачан Пандизов

преди 4 години

Кога ще влезе в пандиза Шкемб***к войвода? За паспортите и за търговия с ромски гласове! Контракция, и ти си за там без съмнение!

34

Анонимен

преди 4 години

Затворите да се превърнат в шоу програми - Фермата и Биг Брадър. Ще има много желаещи престъпници да влязат в шоуто на Нико, Маги, Ивандрей и другите двама-трима.

33

Анонимен

преди 4 години

Има тежък проблем с политическата каста, която всекидневно тероризира с фашизоидни, либертариански, лобистки, антинационални, промафиотски решения във всички области.

32

баба мара

преди 4 години

затова към всеки затвор да има ферма където затворниците да изкарват прехраната сиа не да излизат по рафинирани престъпници и да продължават с безчинствата си

31

Jj

преди 4 години

Млъкни бе, Контрера... Когато хората се опитваха да прокарвар правни рамки за защита на жените и децата, ти рева, рева. А сега - имаме проблем със сексуалното насилие. Не мога просто.. замълчи от срам поне, бе!

30

Анонимен

преди 4 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙТози етнос не само е извършител на 90% от престъпленията у нас, ами вече тръгна да ги върши и по Европа, включително и сексуални посегателства. Още 12-15-годишни правят опити за изнасилвания и понякога успяват. Жертвите им са от основното население на страната-домакин, които плащат данъци, за да хрантутят тези. Също като у нас.Това племе е непоправимо. Затова най-хуманното решение е да си ходят в прародината. Тя е заявила, че ги приема.

29

Анонимен

преди 4 години

И това точно от партията на Шке..мбе войвода ли го установиха преди местните избори, сега ще следва една анти..*** кампания, но кметовете пак ще се избират с платените гласове на ромеите, вкл и тези от ВМРО

28

тежко

преди 4 години

Кой пол генерира най-голяма престъпност?

27

Шопо

преди 4 години

Тежко проблем идва от кварталите ,,Изток,, !!!

26

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ИЗВИНЕТЕ КОЙ ЕТНОС ГЕНЕРИРА НАЙ ГОЛЯМА ПРЕСТЬПНОСТ У НАС

25

равносметка

преди 4 години

На въпроса от коя партия е военният министър--от нашата,на крадците и клептокрацията която управлява. Не разбирате ли, че нищо няма да се промени докато гласуваме за тях! И не ми казвайте...ми, то..няма за кого! Иначе няма нужда от избори изобщо--Боко Тиквата е насреща, докато е жив ще Ви оправя!

24

Анонимен

преди 4 години

Щом дойде ред българите да ги оправя *** между никарагуански затворник и пернишка ро мка, не ми се мисли ...Прав ще излезе оня, дето вика, че Няма такава държава.

23

Анонимен

преди 4 години

Започна предизборна говорилня.На евро изборите обещаха да вкарат за гласуване промените в наказателния кодекс за оръжието и след изборите забравиха.Сега направиха *** промени за ловно оръжие и почват някакви демонстрации на дейност, но резултатите са плачевни.

22

Аа пък отричахте,а?

преди 4 години

Когато Волен ви го каза,вие не та не! Джамбаза не трябваше да го пращате в Брюксел,там трябваше да иде истински мъж! Сега треперете да не се случу нещо!

21

Анонимен

преди 4 години

Тоя *** между кубинец и ромка беше ритал багажа на една баба, като с това не се изчерпват "геройствата" му.

20

Анонимен

преди 4 години

Няма по-лошо от доживотен затвор в килия 1×2 с прозорче на 2,20 метра височина и да гледаш десетилетия, как шуплата на стената се отделя!

19

Анонимен

преди 4 години

Тоя да вземе да натовари перките от Графа по-полезен ще е,вместо да дрънка празни приказки.

18

Анонимен

преди 4 години

При капитализъма е така..Вие какво за пример виждате у тях?Наркотици,алчност,разврат,престъпност без граници..И лудите на свобода,без лечение..Честито.