Снимка: Булфото, архив
fallback

Актьорът Стефан Данаилов е приет в бургаската многопрофилна болница "Бургасмед", съобщава bTV.

Той е бил транспортиран с линейка от хотел в Приморско, като по предварителна информация той е настанен в ортопедично отделение и става въпрос за счупване на тазобедрената кост.

Бившият министър на културата и народен артист е на 76 години и преди години бе диагностициран с лимфом преди няколко години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Хан Крум

преди 4 години

И защо това да е новина - та този дърт рекетьор така или иначе ще си умре от алчност. Та нали той - народния Ламбо - е собственик на една от най рекетьорските организации Музик Аутор и изнидва и събира рекет от цяла България. Червено.гъ.з престъпник.Ами Весела Лечева - купи Бургаските солници за 50 000 лв. а сега въведе и такса от 2 лв. за посещение на лугата и калта.Ами нинова ами Йончева ами другите другари? Е те такива другарки и другари ни проповядват братство и равенство. Гласувайте за БСП

31

Анонимен

преди 4 години

ДОБРЕ ДЕ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ СА В МНОГО ПО ТЕЖКО ЗДРАВОСЛОВНО ПОЛОЖЕНИЕ СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТОЗИ КОМУНИСТ ПРЕДИ 89 ГОДИНА НАДАЛИ Е ВЛИЗАЛ В ЦЪРКВА ЗАЩОТО ЧЕРВЕНАТА РЕЛИГИЯ ЗАБРАНЯВАШЕ ТОВА И ТОИ БЕШЕ ЕДИН ОТ СТОЖЕРИТЕ

30

До на всеки километъ

преди 4 години

В този филм участва и видният "демократ" Йосиф Сърчаджиев, господинчо. За него защо не си спомняш, а само за Ламбо, който е праволинеен в живота си?? Йоско и други пл..юн..ки, като него цял живот припкат и търсят лекото.

fallback