32

Хан Крум

преди 4 години

И защо това да е новина - та този дърт рекетьор така или иначе ще си умре от алчност. Та нали той - народния Ламбо - е собственик на една от най рекетьорските организации Музик Аутор и изнидва и събира рекет от цяла България. Червено.гъ.з престъпник.Ами Весела Лечева - купи Бургаските солници за 50 000 лв. а сега въведе и такса от 2 лв. за посещение на лугата и калта.Ами нинова ами Йончева ами другите другари? Е те такива другарки и другари ни проповядват братство и равенство. Гласувайте за БСП

31

Анонимен

преди 4 години

ДОБРЕ ДЕ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ СА В МНОГО ПО ТЕЖКО ЗДРАВОСЛОВНО ПОЛОЖЕНИЕ СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТОЗИ КОМУНИСТ ПРЕДИ 89 ГОДИНА НАДАЛИ Е ВЛИЗАЛ В ЦЪРКВА ЗАЩОТО ЧЕРВЕНАТА РЕЛИГИЯ ЗАБРАНЯВАШЕ ТОВА И ТОИ БЕШЕ ЕДИН ОТ СТОЖЕРИТЕ

30

До на всеки километъ

преди 4 години

В този филм участва и видният "демократ" Йосиф Сърчаджиев, господинчо. За него защо не си спомняш, а само за Ламбо, който е праволинеен в живота си?? Йоско и други пл..юн..ки, като него цял живот припкат и търсят лекото.

29

22321

преди 4 години

...."и преди години бе диагностициран с лимфом преди няколко години." ПОГЛЕДНЕТЕ, КАКВО ПИШЕТЕ, БЕ!!!!

28

Шопо

преди 4 години

Серго е желуезен ! Рента че участва на Нюйоркския маратон !!!

27

сара

преди 4 години

Много го уважавам, но всеки човек трябва да прецени кога трябва да спре. Ако сам не се сети следва да му кажат. Дано се стабилизира и спокойно да живее старините си.

26

ПроСоТо

преди 4 години

Момент!....-За майор Деянов нема ли Военна болница?!

25

Линейка след 120 мин

преди 4 години

В Болницата на ***, които са в стотици пъти повече от пациентите й...

24

Анонимен

преди 4 години

Цял живот червена звезда.

23

Анонимен

преди 4 години

Един психиатър би консултирал близките му да е винаги с придружител,а сега вече се доказва липсата на семейна грижа,това са деменциите-надценяване на възможностите от самият болен,усилено тютюнопулене,безконтролни постъпки,неадекватност!

22

До 20 срам и позор

преди 4 години

Ти в колко битки смяташ, че трябва да е участвал преди 9 септември 1944 година, роденият на 9 декември 1942 година Ламбо?

21

апо

преди 4 години

До старата школаТа като си "говорим" за грамотност и правопис :)) , искам да попитам за значението на думата "ГОВОРАТ" , в наше село казваме и пишем ГОВОРЯТ.Когато коментираме текст , ползваме думичките ПИСАН , НАПИСАН , ИЗПИСАН и т.н. :)) за ГОВОРАТ не сме си и помислили.Не на последно място :)) многокнижния другар , бивш министър на културата собственоръчно написа сбогом със "З"...."ЗБОГОМ МАРИЯ" , по-малко щеше да се изложи ако беше написал ДО СВИДАНИЯ ( на родния ви език ).

20

партийният стаж

преди 4 години

Той го тикна напред пренебрегвайки много други млади таланти!

19

срам и позор

преди 4 години

До годините!Да славиш комунистическото робство в творчеството си под диктовката на БКП.В какви битки е участвал преди преврата на 9-ти ?

18

песимист

преди 4 години

До годините!Да посветиш най-хубавите си години на киното докато някой ден вечно те забравят....

17

Анонимен

преди 4 години

Колко години майор Деянов бяга от правосъдието?

16

годините!

преди 4 години

Колко бързо се остарява на сцената! а зрителя иска да те помни както си бил преди!

15

Анонимен

преди 4 години

Не се бепзоикойте. Той е виден комунист, а за такива в България се полагат най-добрите грижи. Ако беше обикновен пенсионер, щеше да е в тежко положение, но за този другар ще се погрижат на световно ниво. Бъдете сигурни.

14

на всеки километър

преди 4 години

До БоТой заблуди цял народ с истината за комунистическите терористи! Черните ангели?Само БКП можеше да му разкрие по-широки хоризонти!!! Слуга на БКП!

13

жалко за таланта му

преди 4 години

До АнонименКомунистите заличават всичко човешко!