fallback

Хотелиерът, който беше задържан в петък от полицията в Слънчев бряг заради проявена агресия срещу израелски туристи, е бил освободен снощи. Не му е било повдигнато обвинение.
Oще по темата


Иван Тодоров е бил разпитан за инцидента. Ще се търси и начин двете израелски гражданки да бъдат разпитани в България, съобщава Bulgaria ON AIR.

Едва след това ще се реши дали ще бъде повдигнато обвинение, уточниха от Несебърската прокуратура.

Туристите от Израел заявиха, че след липсата на обвинение от българската прокуратура, те ще заведат дело срещу хотелиера.

"Шокирана съм, че го пуснаха. Как полицията не е поискала записи от хотела. Има много лъжи. Настояваме за по-интензивно разследване. Разбрах, че той е казал, че ни е помолил да изчакаме докато изчистят стаята за нас. Това е лъжа, защото автобусът от летището ни заведе в друг хотел. Детето ми спи при мен от страх след случилото се. Той трябва да поеме отговорност", заяви една от туристките. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

168

анонимен

преди 4 години

Толкова съм сигурна, че тези туристи са се държали арогантно. Изобщо не се съмнявам.Защо решават ,че ние сме им роби .Кое ги кара да мислят така.Като си турист не значи да се вееш както си искаш

167

Георги Иванов

преди 4 години

Да заповядат пак. Аз ще отида да ги ритам лично. Но тоя път ще разберат какво значи качествено ритане до напикаване. Може и във въздуха да седят около половин минута. Безтегловност и безсъзнание, претоварване 12G за 30 сек. Ще станат първите еврейски космонавтки.

166

Исус от Назарет

преди 4 години

Блажени са Наританите защото ще си намажат трътките със зехтин. Ще полаят още няколко дни по медиите и след това ще млъкнат. Библейска истина е че не трябва да лаеш срещу Спасителят си.

fallback