Снимка: архив "Булфото"
fallback

Съпругата на Ветко Арабаджиев – Маринела, ще бъде екстрадирана в България на 30 май, съобщава БНТ.

Oще по темата

След полунощ, под конвой: Испания ни върна Ветко Арабаджиев

В началото на месеца от Испания беше върнат и съпругът й Ветко. В момента тя се намира в Испания.

Специализираната акция срещу Арабаджиеви беше в края на август. При претърсването на хотел „Маринела" бяха открити 10 млн лева. Бизнесмените бяха издирвани с европейска заповед за арест и червена бюлетина на Интерпол.

Двамата са обвинени задочно от Специализираната прокуратура за участие в организирана престъпна група за пране на пари и данъчни престъпления. В началото на месеца в България под конвой беше върнат и Ветко Арабаджиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

ПроСоТо

преди 4 години

деца,в името на психичното ви здраве никога не поглеждайте снимката горе!................А ти,"27" буквално си събрал в едно изречение "сичката работа"!..Как ти стигна дъха?

28

ОТ ХИРУРФГИЯТА 1

преди 4 години

"ОПОЙКА" Е ЕЛЕМЕНТ НА ХИРУРГИЧЕСКА ОПЕРАЦИЯ БЕЗ УПОЙКА -ПРИЛОЖИМА СПЕЦИАЛНО ЗА СЛУЧАЯ УВАЖАЕМИ ЧИТАТЕЛЮ

27

Анонимен

преди 4 години

Но те са двама-той и тя,каква организирана престъпна група,че обвинени в пране на пари кат в занаят,че са нямали свои пари и се заели в пране на чужди пари как на други лица,че и чужди валути как на други държави,освен туй за данъчни престъпления без да се разбере на кой етап от тяхната кариера в занаята са имали собствен капитал да го завъртят,че казват как в пералня относно данъчни задължения заради последващи дейности без да го подсушат и обеспечат за носене,обличане как инвестиция необходима

fallback