fallback

Когато премиерът Бойко Борисов покани папа Франциск у нас, стана ясно, че Светият отец от дете знае за България.

Оказа се, че баба му купувала в специална аптека в Аржентина бактерия на прах, за да му прави българско кисело мляко. Дали то ще е част от менюто му по време на посещението му у нас остава загадка, тъй като информацията за него е поверителна.

Златовезана икона и кисело мляко ще подари Борисов на папата

Все пак папата ще опита родно кисело мляко, след като министър-председателят Бойко Борисов ще му подари от него, заедно със златовезана икона и омофор. Премиерът ще връчи даровете си на Светия отец при посрещането му на летище София на 5 май, съобщи правителствената пресслужба.

Oще по темата
И макар менюто на папата да остава загадка, знае се кой ще му приготви ястията - монахини.

След посещението на Светият отец в САЩ стана ясно, че той не яде паста, но обича зеленчуци и морски дарове. Освен че ще обядва в манастира на сестирте Францисканки у нас, там той ще се оттегли и за кратък отдих.

Борисов: Целият свят ще се съсредоточи върху България заради папата!

В манастира вече се пазят прибори, с които се е хранил глава на римо-католическата църква. Една от сестрите францисканки преди време ги открива в бившата квартира на папа Йоан XXIII и ги пренася в манастира.

Днес всеки може да се докосне до тях, разкрива в свой ретортаж телевизия Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

88

Анонимен

преди 4 години

Аре стига с тоя Папа веее!!!Надухте ми главата.От сутрин до вечер Папата та Папатга.Ще си каже човек че чакате Армагедон (А дано по скоро та да измете тоя скапан народ).

87

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

до ПАПАЩом за четвърти път ще го галиш(опрощаваш греховете), защо не кажеш на Тиквата да се разкая и върне всички чувалчета от КТБ?НАЛИ СИ ПАПА? Кажи му го в очите или откажи подаръците на ТИКВАТА. НЕ ГО ЛИ НАПРАВИШ НЕ СИ ДОСТОЕН ПАПА ПРЕД ЛИЦЕТО НА СИНА БОЖИЙ. НЕ МОЖЕ ДА ПРОЩАВАШ БЕЗ ДА СИ ВИДЯЛ РАЗКАЯНИЕ!!!

86

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

ДО ПАПАТА.Ако лъжа, моля пишете до съюза на българските математици, за да ме изключат и опозорят.ЕДИН ПАПА, КОЙТО ГАЛИ И ПРИЕМА ПОДАРЪЦИТЕ НА ТИКВАТА С КРАДЕНИТЕ ПАРИ ОТ КТБ Е НЕДОСТОЕН.1 кило раци - 200 лв300 гр миди - 10 лв1 кг. домати български розови - 5 лв1 бр краставица - 3 лв1 хляб - 3 лвприслуга за папа робовладелетс - 2000 лв (де не си мислите,че заплатите на кат. монахини са като на православните). 2221.00 лв само за трапезата му.кажеш на Тиквата да върне чувалчета на КТБ

fallback