88

Анонимен

преди 5 години

Аре стига с тоя Папа веее!!!Надухте ми главата.От сутрин до вечер Папата та Папатга.Ще си каже човек че чакате Армагедон (А дано по скоро та да измете тоя скапан народ).

87

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

до ПАПАЩом за четвърти път ще го галиш(опрощаваш греховете), защо не кажеш на Тиквата да се разкая и върне всички чувалчета от КТБ?НАЛИ СИ ПАПА? Кажи му го в очите или откажи подаръците на ТИКВАТА. НЕ ГО ЛИ НАПРАВИШ НЕ СИ ДОСТОЕН ПАПА ПРЕД ЛИЦЕТО НА СИНА БОЖИЙ. НЕ МОЖЕ ДА ПРОЩАВАШ БЕЗ ДА СИ ВИДЯЛ РАЗКАЯНИЕ!!!

86

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

ДО ПАПАТА.Ако лъжа, моля пишете до съюза на българските математици, за да ме изключат и опозорят.ЕДИН ПАПА, КОЙТО ГАЛИ И ПРИЕМА ПОДАРЪЦИТЕ НА ТИКВАТА С КРАДЕНИТЕ ПАРИ ОТ КТБ Е НЕДОСТОЕН.1 кило раци - 200 лв300 гр миди - 10 лв1 кг. домати български розови - 5 лв1 бр краставица - 3 лв1 хляб - 3 лвприслуга за папа робовладелетс - 2000 лв (де не си мислите,че заплатите на кат. монахини са като на православните). 2221.00 лв само за трапезата му.кажеш на Тиквата да върне чувалчета на КТБ

85

ПроСоТо

преди 5 години

ако свалите и гледате "Рим" на Федерико Фелини, ще попаднете на ПРЕЛЮБОПИТНА трактовка на "папските работи"..Направете го,препоръчвам ви!...Все пак папата си е папа,но..Живота си е живот..

84

Футуролог-Южна Амери

преди 5 години

АЗ знам какво пиша!Папа Франциск е обявил война на Господ и Христос заедно с милиардерската господарска световна мафияИ аз знам че в Аржентина на 29 юни е зимаСамо дето Свети Петър няма нищо общо с основаването на католическата църква във Буенос АйресТези предатели на Господ и Христос стиска ли им на дирнака да преместят Ватикана в Аржентина?Без това се носят слухове че при Нов Световен Ред и многомилиардно изтребление останалите 500 000 живи ще започнат отначало край РЕКА АМАЗОНКА

83

LANSKI

преди 5 години

До bra brackets cancerТия дето са ти напляскали минуси , сами са се подписали че са профани

82

ПроСоТо

преди 5 години

щуротиите с тая персона станаха много,за това ще завърша с това:-Според текста..:-"Оказа се, че баба му купувала в специална аптека в Аржентина бактерия на прах, за да му прави българско кисело мляко."..."ЩУРОТИИ НА КУТИИ" !!!!!!!!БЪЛГАРСКОТО кисело мляко се прави от ЖИВА ЗАКВАСКА,НЕ от пресъхнал прах!!!!!!..Не е за вярване на какви ИЗГЪЗИЦИ сме ПОДХВЪРЛЕНИ!!!!

81

Анонимен

преди 5 години

Доста от коментарите показват пълната простотия на пишещите. Като ти дойде скъп гост гледаш да се представиш. Вие на гостите си боза ли сипвате? С попара ли да го гощават?

80

Анонимен

преди 5 години

А днес нищо не съм чел за Черната пантера Меган. Тя добре ли е?

79

Футуролог

преди 5 години

Папа Франциск идва на евреиския рожден ден на Карл Маркс ---5 майНа Гергьовден ще се среща само с католиците в град РаковскиМного е вероятно този папа Франциск да бъде анатемосан и отлъчен от католическата църква от неговите наследници във ВатиканаБъдещето е на ЦЕЛОГОДИШНО ЛЯТО,жеги,топене на арктическите шапки,365 дни лятоА Денят на Светите Петър и Павел е насред лятото на 29 юниОт този Папа и Ватикана се искаше да са вярни на Господ а те го продадоха срещу парите на милиардерите

78

До 81

преди 5 години

Ами ти папа ли си? Като станеш важен може да предявяваш претенции. Яж хляб и лук.

77

Анонимен

преди 5 години

Аз предлагам да му направят една хубава мусака,зелеви сармички,боб или леща....ще помисля още! А да, баница..Още ще мисля.

76

ПроСоТо

преди 5 години

утре НЕ цял свят,а светът на католиците (който не е малък,но НЕ е "целия свят"!!) ще слухти за демонстрацията...Но:-ЕДВА ЛИ НЯКОЙ ЩЕ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА Мутрьо,ПОДНАСЯЩ ЧЕХЛИТЕ ..КОГА СЛУГАТА Е ЗАСЕНЧИЛ ГОСПОДАРЯ СИ?!?!?!?!..некакви примери?...Мажоретки?.............Немам против да дойде католика у нас,все пак сме "свободна" държава,но ИЗБОРА на посещението му-Гергьовден е ГНУСОТА,тъй като много добре е знаел ,че слугите му в Бг ще ЗАГЪРБЯТ Националния ни празникТОВА Е ГНУСОТАТА!!!!

75

Анонимен

преди 5 години

И аз обичам морски дарове, но нали не съм папа и като видя цени на скариди и окоподи от по 35 лева килото и ми се отяжда...Ми те тия октоподи са за веднъж в месеца, не са за всеки ден.

74

Анонимен

преди 5 години

Да разбираме ли, че обяда на папата е на стойност една минимална работна заплата в БГ?

73

Митьо Пищова

преди 5 години

кифтета вафлички скарички джакузита макузита

72

Анонимен

преди 5 години

Аз не разбрах какво ще е менюто на папата?

71

Анонимен

преди 5 години

Папата е израсъл с кисело мляко, шопска салата, кюфтета по чирпански и домашна гроздова... или така поне се говори в отбраните ватиканските среди :)))

70

Анонимен

преди 5 години

Сввинско, за да покаже, че не е мюсляк. Бекон, яйца с маас, наденици, пърлени уши....

69

Анонимен

преди 5 години

Тя даже майка му била с българо-македонско-аржентинско потекло, та от там...