Снимка: pexels.com
fallback

Не вярваме, че половинката ни е вярна? Срещу 380 лв може да й направим тест на полиграф, който ще докаже има ли "интимна лоялност" към партньора си, предаде "Монитор".

Изследванията се правят от частни фирми, които са купили необходимата техника и могат да проверят истинността на казаното от всеки. От фирмите твърдят, че достоверността на изследването е почти 100 процента.

Компаниите предлагат дори и корпоративни изследвания, за да разберат кои служители са лоялни, кои крадат и кои могат да изнесат конфиденциална информация от фирмата, обясниха още пред „Монитор“ от няколко столични компании за изследване с полиграф. Цената на проучването на един служител е 250 лева, но ако дойдат например повече от десет в пакет, то сумата ще е значително по-малка.

На изследвания с полиграф се подлагат и роднини, които са заподозрени в кражби или измами с имоти. Така само преди месец през столична фирма за подлагане на детектор на лъжата са минали седем души, които са били от една рода. Те е трябвало да докажат колко пари са взели от продажбата на общ имот.

Някои казвали, че са получили по 40 лева на квадрат, а други били категорични, че не са взели повече от 20. След изследването с полиграфа обаче се оказало, че общата цена е била 50 лева. Това се установило, след като на всеки един от наследниците резултатите се оказали неверни или, иначе казано, всеки един от тях е лъгал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Путин

преди 5 години

казвам русия е силна Полиграфа дава че лъжа . Казвам че добре оправлявам и в русия са добре пакдава че лъжа . казвам че в русия са против джендарите излиза натпис виж си *** името бе дребен лъжец

46

Анонимен

преди 5 години

Създавал вие неприятности бившия шеф. На мнение съм, че не трябва да ви се срещат пътищата повече по никакъв повод и без повод. В противен случай, той ще продължи с "калните" си номера спрямо вас. Хубаво е колкото по-малко знае за вас толкова по-добре за вас.

45

Анонимен

преди 5 години

Който ви уважава, като работник след време ще ви оцени.Работодателите не се молят на никой за нищо искате напускат никой никого насила не държи. Личен избор! Ако приятеля ви държи на вас и ви обича не ми се вярва с лека ръка да ви пусне да си отидете от него. Там нещата вече са съвсем други. Въобще не може да сравняват работата и отношението с връзката между хората в личен план.

fallback