Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Десетки жители от Пазарджик втори месец не могат да си върнат парите от тол управлението, което неправомерно е взело парите им, без да получат електронна винетка.

Въпреки че терминалите на бензиностанциите са отчели неизвършена трансакция, се оказва, че при всеки опит да получат винетка, системата е теглила пари от разплащателните им сметки, съобщи БНР.

Един от случаите е на семейство Ненови, които на 1 януари са направили 3 опита да закупят електронна винетка от терминал. Това не се случва, но от разплащателната им сметка са изтеглени 291 лева.

От Агенцията "Пътна инфраструктура" ги препратили към Националното тол управление, но връзката там е само чрез имейл, който им изпращал някакви готови отговори.

От Областното пътно управление в Пазарджик отказват коментар. Потърпевшите ще организират протестна подписка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

анонимен

преди 5 години

На изтеглени пари от сметка му викат кражба!Някои го правят със скимиращи устройства и софтуер.Други чрез измами.Купуване на стоки по интернет например.При всички положения полицията ги хваща ако ги разкрие.В случая ни краде държавата.А нея кой ще я хване???

61

Анонимен

преди 5 години

Не протести, а съд! За взети пари без получаване на стока/услуга, за претърпени загуби(ако вече има и глоби), за причинен стрес!

60

Анонимен

преди 5 години

До РАЗМИСЛИ и СТРАСТИНе, защото са гледали монитори както индианец гледа компютъра, затова.

fallback