62

анонимен

преди 5 години

На изтеглени пари от сметка му викат кражба!Някои го правят със скимиращи устройства и софтуер.Други чрез измами.Купуване на стоки по интернет например.При всички положения полицията ги хваща ако ги разкрие.В случая ни краде държавата.А нея кой ще я хване???

61

Анонимен

преди 5 години

Не протести, а съд! За взети пари без получаване на стока/услуга, за претърпени загуби(ако вече има и глоби), за причинен стрес!

60

Анонимен

преди 5 години

До РАЗМИСЛИ и СТРАСТИНе, защото са гледали монитори както индианец гледа компютъра, затова.

59

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЧл съм, ама хич не ми пука, какво си мислиш ти ...

58

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 63Ако масово хората правят грешки, проблемът е в системата. Ако тази ситема идваше от ИСТНКСА И УВАЖАВАНА КОМПАНИЯ или поне някъде от Калифорния, хората, наели се с проекта, щяха да са без работа преди две години...

57

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

Не могат да си върнат парите понеже джобовете на герберастите са без дъно.

56

Анонимен

преди 5 години

Комунистите винаги гледат да излъжат системата, но системата не обича нагли комунисти и им го връща.

55

Анонимен

преди 5 години

До Един от СеверозападаНикой не ви е крив, че сте неграмотни и не можете да натиснете две копчета и да си свършите работа!

54

Анонимен

преди 5 години

До ИванОчевидно си се опитвал, по навик, да излъжеш системата и да караш с една винетка две коли. Щото няма друга причина да въвеждаш един и същ регистрационен номер за РАЗЛИЧНИ коли, освен ако не искаш да измамиш системата. Старите номера, обаче не вървят на новата система и тарикатчетата дyxaтe cyпата.

53

Един от Северозапада

преди 5 години

Колеги по сайт, нещо сте се объркали. Системата е перфектна! Не вярвате ли? Четете изявленията на официалните и представители, изявления на министри и министър-председател.А не да вярвате на очите си. Като ви казват, че сме стабилни и непоклатими, от всякъде, че сме забогатяли и скоро ще задминем скандинавците по стандарт-Веркайте им. А не като Иванчо в кръчмата, да се чуди, на попа щерките девствени ли са още, и на кого да вярва-на попа, или на оная си работа!Без извинения!

52

Замислен

преди 5 години

Абе хора, какви подписки, какво чудо? Завежда се дело с частно-правен интерес. Представяте фактури или дори само касови бележки от използвани таксиметрови услуги за времето в което сте били лишени от автомобила си. Представяте и претенцията си за неимуществени вреди. Съдите и това е.

51

Коко

преди 5 години

То накрая така ще стане ще теглят пари от сметките ни ще си гледат кефа а ние ще лапаме мухите идете и пак гласувайте за тези ***

50

Анонимен

преди 5 години

До авсАбе за теб главни букви няма ли,не си ли чул, че съществува изречение?

49

Анонимен

преди 5 години

Ако сте платили и нямате винетка може да подаде рекламация на тразакцията.Не е нещо трудно.Парите ви ще бъдат възстановени.

48

Чиновник

преди 5 години

До Solar PowerТи пък само искаш. Ама, ако трябва да си платиш данъците и осигуровките, се криеш като мишок.

47

авс

преди 5 години

най крадливият град пазарджик помощи не плащат на никои корупцията е безгранична лекари измамници и убиици сутиниори безпредел *** гъмжят по магистралите не гадърните са навън от бг власта на гр п-з обвинява ромите че не си плащат данъците а те са на вън от бг всички си плащат данъци ако не платиш данъци документи не получаваш каквито ще да са бездомни е пълно на пазара и блницата ромско сем.които децата им са в англия бяха убити убиеца излезе психически болен от съдебната палата

46

Solar Power

преди 5 години

До Анонимен 18Искам при неизползвана услуга в срок от 14 дни да си попълня онлайн молбата и да ми върнат парите. Това е истински онлайн.

45

Анонимен

преди 5 години

хайде сега всичко ,което са окрали да го дадат като бонус за пенсионерите...или на депутатите...по-скоро второто...

44

Анонимен

преди 5 години

Добре де, вие какво си мислите че заслужавате ?

43

Да....

преди 5 години

Така е в Тиквостан.