Снимка: Булфото
fallback

"Майка ми беше страдаща жена, изпитала много болка, изключително морална и обичаща истински, до смърт, един мъж за цял живот", това разкрива пред "24 часа" първородният син на Николай Банев, който вече няколко седмици е в ареста заедно със съпругата си Евгения, заради парични измами.

Oще по темата

След като неговата майка Дочка умира, Николай Банев – младши е осиновен от втората жена на олигарха – Евгения.

Сега обаче той води дело за разосиновяване, защото се чувства така, все едно предава своята родна майка.

"Особено ме разтресе едно предаване по Нова телевизия, в което журналистът Сашо Диков гостува в “Резиденцията”. Тогава Евгения каза: “И ние с Дочка си бяхме в, да го наречем, някакъв вид съгласия... от гледна точка на това, че тя много добре знаеше от какво е болна... и нейният завет към мен беше да се грижа за Николайчо така, както тя ще се грижи за него... и аз го изпълнявам”.

Аз вече бях чел едни редове, написани от ръката на майка ми приживе, че не бива да бъда воден в никакъв случай в “компанията на чернилката” (така тя наричаше Евгения). Като съм станел пълнолетен, тогава да решавам. Реших”, категоричен бе Николай.

Младежът отлично си спомня как семейство Баневи са се отнасяли с него. Той твърди, че да живее в техния "палат" било все едно да е в затвора.

В началото те били добри към него, но отношенията им се влошили. Той нямал право да изкаже своето мнение.

"От къщата трябва да излизаш и да се прибираш обратно по час и само с разрешение, след големи молби, всяка минута да си длъжен да съобщаваш къде си и някой “да ти диша във врата”, дори няма значение, че вече си пълнолетен. Лятото прекарвах на Русалка, както се е случвало и по времето на майка ми, но ние с нея обичахме да ходим повече на Каваците. Да, живял съм сред всичко това, но никога не съм му се радвал, защото не съм имал най-скъпото на този свят - истинска майчина обич", споделя Николай.

24-годишният младеж не поддържа връзка нито с родния си баща, нито с Евгения Банева. Комуникацията между тях напълно приключва след решениято за разосиновяване. А то идва след като Николай разбира за всички тайни, които фамилията крие от него, включително и сметките в Швейцария.

"Евгения беше всъщност Шефът! - категоричен е 24-годишният мъж. - А аз съм бил лъган и заблуждаван за пълната безпомощност на майка ми дори и след пълнолетието ми. Никой не заслужава такова унижение и обида към него самия и дори към мъртвата му майка!"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

Приятелка

преди 5 години

Ники отдавна е разсиновен от Евгения. Информирайте се като пишете. Много неточности има в публикацията.

54

Йоана

преди 5 години

П.С. И защо мълчаха всички мишчици досега,криейки се по дупчиците си..???Слабаците и комплексарите най-много им се удава да ''ритат'' паднал човек..!!!!

53

Йоана

преди 5 години

Предател,и то на ниво ''първа кръв''..!!!! Да го попитам малкия дришлъо ако не бяха парите и името на тати,дали щеше да се образова в Англия и дали дизайнерката изобщо щеше да се загледа в предателската му мазна мутра!!!????''Смърт'' на низките предатели!!!!!

fallback