55

Приятелка

преди 5 години

Ники отдавна е разсиновен от Евгения. Информирайте се като пишете. Много неточности има в публикацията.

54

Йоана

преди 5 години

П.С. И защо мълчаха всички мишчици досега,криейки се по дупчиците си..???Слабаците и комплексарите най-много им се удава да ''ритат'' паднал човек..!!!!

53

Йоана

преди 5 години

Предател,и то на ниво ''първа кръв''..!!!! Да го попитам малкия дришлъо ако не бяха парите и името на тати,дали щеше да се образова в Англия и дали дизайнерката изобщо щеше да се загледа в предателската му мазна мутра!!!????''Смърт'' на низките предатели!!!!!

52

1-н

преди 5 години

Колко вълнуващо. Преместих си го два пъти!

51

Анонимен

преди 5 години

На Евгения Банева баща й е бивш директор на "Загорка"преди приватизацията комунист.А тя завършила Математическа Гимназия"Гео Милев" и Университет във Франция.

50

Анонимен

преди 5 години

Много ми се "къпе" от тъмничката.

49

Анонимен

преди 5 години

Младши да не се обижда, но при баща шлосер една тъмничка лесно може да го омагьоса. Редно е било преди да навърши 18 лета да я посъветва, все пак закона е бил на негова страна. Сега единствено може помогне да я разобличи напълно и да свидетелства срещу нея, но да не забравя, че има и трима братя и сестри от тази тъмничката.

48

пурко

преди 5 години

има много крадетизирани фабрики защо не пишете за тях.

47

ИСТИНАТА

преди 5 години

Сега става ли ви ясно като бял ден защо навремето е имало народен съд?! Много просто: за да може заграбеното от тия и*роди да се върне пак при народа! Крали крали крали, що заводи и хорски съдби са съсипали! Народен съд и разстрели, иначе спасение няма!!!

46

ХМ

преди 5 години

НЕ МИ ХАРЕСВА ЧЕ ТОВА МОМЧЕ ИСКА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА РАЗБЕРЕ ЗА ЖИВОТА МУ С БАЩА МУ И СЪПРУГАТА МУ - КОГАТО Е ЖИВЯЛ В ЛУКС ЗАЩО НЕ ГОВОРЕШЕ ТАКА СЕГА ....НАЛИ ЗНАЕТЕ НАЙ ЛЕСНО СЕ БИЕ ПАДНАЛИЯ - А ВИЕ НЯМА ЛИ ВЕЧЕ ДА ГО МАХНЕТЕ ТОВА СТАНА КОЛКО ПЪТИ ДА ГО ПОКАЗВАТЕ КАКВО КАЗАЛ СЕГА НИКОЛАЙЧО А КАК Е ЖИВЯЛ В ЛУКС ЗАЩО НЕ ГО ПИТАТЕ И ВСЕКИ РОДИТЕЛ КАЗВА НЯКАКЪВ ЧАС КОГА ДА СЕ ПРИБЕРЕ ДЕТЕТО МУ КАТО ИЗЛЕЗЕ ЗНАЧИ МИСЛИ ЗА ТОВА ДЕТЕ

45

Анонимен

преди 5 години

Банев е номенклатурчик работил в ЦК на ДКМС откъдето започва неговата милионерска кариера.

44

Анонимен

преди 5 години

Такива като тези са много.Затова България е на това дередже.Поредното поръчково изпалнение,от което нищо няма да излезе,защото ако тия двамата на снимката се разприказват ще повлечат още много други едри риби.

43

тя

преди 5 години

жалки крадци!

42

тя

преди 5 години

на всички т н български милионери , като им вземат парите стават по- жалки от нас , падане от високо боли!

41

Анонимен

преди 5 години

За милиони няма закони.От началото на така наречената Демокрация не знам някой милионери да са лежали в затвора.Ако бяха кокошкари като нас които пишеме коментари одавна да са ни осъдили.

40

Анонимен

преди 5 години

Е да, сега можеш да се разсиновиш. Нали гювечът свърши. Или да се разпутиш е по-точната дума?

39

Анонимен

преди 5 години

Ти пък, ще ме скъсаш!"Да върнат всичко". Яли,пили и се веселили.Свършило.Единствено ме интересува, че искам да я изкъпя тази, "чернилката" дето и викат.

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен20 Само да напомня, че сега ,,демократите ,,са обирачи не само на суджуци ,ами и на мандрите не прощават . Наблягат и те милите,,демократи ,, на кашкавалите .А мандри ,дал господ ,много повече отколкото при партизаните. Та така де ,суджук ,кашкавалец ...

37

Анонимен

преди 5 години

Взимайте пример от Баневи.Който не краде няма да яде.Не са се отчитали на Боко и компания,затова са загазили.Но не се бойте,на бас че няма да ги осъдят.

36

Анонимен

преди 5 години

трий трий коментарите ама изтрий си и мозъка