Снимка: Пресцентър на Двореца в Балчик

Общ преглед

Дворецът в Балчик се превърна в хитово място за сватби през отиващата си година. Англичани, германци, холандци, швейцарци... са сключили брак там.

Общият брой на сватбите в красивата градина през 2018-а са били 82, като от тях изцяло българските са били 53, а смесените 24.

Младоженци  от Балчик, Добрич, Варна, София, Силистра, Стара Загора, Благоевград, Габрово, Пловдив, Казанлък, Русе, Ботевград са избрали Двореца за място, където да кажат "Да" на любимия си.

Една от най-интересните сватби е била тази на младоженеца от Фиджи – Дейвид Самуел Хаули Онисимо, който на 26 май се оженил за Благея Ангелова от София, която по настоящем е Благея Ангелова Онисимо.

Семейството на жениха е било облечено с традиционни островитянски дрехи.

Треньорката на националния отбор по художествена гимнастика на Канада Здравка Чонкова явно не е забравила българските си корени и е омъжила дъщеря си в Двореца.

Две двойки от Англия, две двойки от Румъния и една двойка от Латвия също са се оженили в Двореца в морския ни град.

Един от германските младоженци пък е избрал да живее в България.

Последната сватба за 2018 г. е била на 8 декември. Въпреки студеното време през зимата тогава е сключила брак двойка от Добрич.

Сватбеният сезон в Двореца в Балчик  е започнал от 1 април и е най-дълго продължилият сватбен сезон в историята на специалните събития в Двореца.
 
Мераклиите да сключат брак през 2019 г. също са доста.

Вече са постъпили много запитвания, като до момента 22 са потвърдените дати за сватби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар