Снимка: Фейсбук

29-годишна жена от Варна е с опасност за живота, след като излетя от пътя с "Ауди"-то си и се заби в електрически стълб.

Според полицията, причина за инцидента е висока скорост, несъобразена с пътните условия.

Катастрофата станала около 16:35 часа вчера до кръговото на "Почивка" в морската столица.

Жената препускала по булеварда, когато изгубила контрол над автомобила. Возилото се хлъзнало на мокрия асфалт, излетяло от пътя и спряло в стълба.

Пострадалата е откарана в болница със много травми, включително и разкъсан бъбрек. Лекарите не могат да дадат гаранция за живота й.

По-късно вечерта, друг джигит също препускал по варненските улици, хлъзнал се на мокрия асфалт в кввартал "Владиславово", не успял да овладее автомобила и се обърнал по таван.

За негово щастие, той се отървава само с комоцио.
 

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 2 години

До Веско

Мда, с хубави зимни, карани минимум 2 лета. Оттам и безсмъртността. Мен електрониката ме е вадила, но не й се предоверявам

Saki, изгубиш ли сцепление, при опит може да минимизираш щетите. Ако нямаш е където спреш...

15

zadaven

преди 2 години

Според полицията, причина за инцидента е висока скорост, несъобразена с пътните условия. - няма ли да измислят нещо ново вече, това го слушам от близо 30 години ("Демокрация" баце) и да не ме подпукате че съм БСПар... презирам ви всички ПолитиДжендъри, така че гооооооооооооо вземете по-навътре... Полицията под ГРАЖДАНСКИ КОНТРОЛ... не си вършат работата и не само те... всяка държавна служба трябва да е напълно прозрачна за гражданите, които и плащат заплатката все пак... ;)

14

Стамат

преди 2 години

Настилката, на спускане за моста на Почивка си е добре. Виждайки колко е смачкано аудито, тая е карала с поне 120 км/ч, без значение зимни или летни гуми, при мокрия асфалт, резултата ще е един и същ. Да не забравяме, че там се образуват реки, заради наклона, та в допълнение аквапланинг при висока скорост и липса на умения е причината, защото 100% е тръгнала да върти волана и е скочила на спирачките. Помните ли там, преди някоко години спасителя на давещие се в автобус на градския транспорт?