Снимка: архив, Булфото
fallback

Протестиращите майки на деца с увреждания заявиха пред журналисти, че протестите им продължават до гласуването на оставката на вицепремиера Валери Симеонов в Народното събрание. Те заявиха това на брифинг по темата след вчерашната оставка на Симеонов.

Майките отново припомниха, че протестът е бил с едно единствено искане - оставката на вицепремиера и е провокиран от обидните думи на Симеонов към тях. Според тях някои политически формации са се опитали да опорочат протеста им, предаде БТА.

Oще по темата

Майките за пореден път се разграничиха от всякакви политически искания и заявиха, че са били на улицата само в името на децата си, а децата по думите им "не се продават".

Майките приемат оставката на Валери Симеонов като крачка към едно ново обществено разбиране, че политиците нямат право да се подиграват с хората и ако го правят, трябва да понесат отговорност за това.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

121

Анонимен

преди 5 години

О, горкото червено *** се натъжи и обиди, че не са всички тъпоумнички като него и се ядосва. Ооооо, радвай се даже, инак тази държава е погубена, ако бяха и другите като теб, хейт микробченце.

120

Питам

преди 5 години

До Анонимен 126 И как разбра че Симеонов е напълно амортизиран ? Майките ли го амортизираха? Симеонов става депутат и шапка на тояга.

119

Ти да видиш...

преди 5 години

Ако се провери колко от протестиращите имат увредени деца , какво ли ще излезе ?

fallback