Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Общ преглед
Днес е поредният ден на протести за оставката на вицепремиера Валери Симеонов и след неговото извинение заради "уж болните деца".
Oще по темата
Докато в парламента обмислят как да променят новите закони, преди да бъдат окончателно приети, на улицата хората продължават да искат Симеонов да се оттегли, предаде bTV.

Тази вечер протестиращите тръгнаха в шествие от сградата на Министерския съвет до Софийския университет. Настояват вицепремиерът Валери Симеонов да подаде оставка заради коментара му по повод законопроекта за хората с увреждания.

Те не приемат извинението му, според тях е направено под натиск. Към недоволството се присъединяват музиканти и певци, a на футболния мач между „Левски” и „Верея” миналата седмица агитката на сините изрази подкрепата си към майките като разпъна транспарант "Господин уж политик, пожелаваме ти да си уж здрав".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

80

Вуйчо

преди 5 години

До анонимен!Г-н анонимен,За писане не е достатъчно само да се знае азбуката! Трябва да се владее правопис, граматика, български език, трябва да е налице достатъчна обща култура! Много неща трябват за съставянето на смислено изречение. Когато си анонимно нищо, си анонимно нищо и колкото и да се пъчиш не можеш да бъдеш повече от анонимно нищо!

79

ognyanz

преди 5 години

До "*** за смях..." Поредната тролска г'лупост за тиражиране. Честито!

78

Курнелия за смях...

преди 5 години

Хората от село Шарково разказват, че *** Нинова и козата, която тя прегърнала носели еднакви фланелки с надписи Герб ни убива....Всяка прилика с протеста на майките е случайна...

fallback