Снимка: pixabay
fallback

Това е една история, която може да се случи на всяка жена. Всичко за Ана (името е променено - б.р.) започва в интернет. С надеждата да открие любовта. И принцът се появява - най-прекрасният, най-милият, най-грижовният и най-забавният мъж. На един клик разстояние.

Следва заминаване в чужбина и реалната среща с любимия. И маските падат... За да се извърви пътя от надеждата до кошмара.

"Дойде една кола, просто ме взе и от там насетне, вече ме заключиха на друго място, след като той ме продаде. Взеха ми паспорта, побой. Също така и с колан ми посягаха. Продаваха ме на други хора насила и затова ме биеха. Общо 9 месеца съм стояла заключена", разказва Ана пред bTV.

Тя успява да избяга преди няколко месеца. Но и сега животът й не преминава според мечтите. Настанена е в защитено жилище у нас, изолирана е дори от близките и семейството си.

Близо 30 милиарда евро е годишната печалба от трафика на хора. От тях - 23 милиарда и 500 милиона евро се генерират именно от сексуалната експлоатация.

По данни на Националната комисия за борбата с трафика на хора пострадалите у нас, само за първата половина на годината са 339 души.

"Да не се предоверяват, това е и посланието на нашата нова информационна кампания – да  бъдат внимателни, да бъдат мнителни и да използват силата на информацията", призовава Камелия Димитрова от Националната комисия за борба с трафика на хора.

"Да бъдат до семействата си и никога да не правят тази грешка, която аз направих. Аз се доверих на това момче и от това доверие се получи кошмар, от който още се опитвам да се измъкна", споделя Ана.

Веднъж отървали се от своите насилници, за жертвите започва дългата борба да се върнат към нормалния живот.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Панама пейпърс

преди 5 години

Милиони умници като тази сърбат същата попара,ама зарад тяа пусти принцуви си струва разпорването явно.

37

Анонимен

преди 5 години

Абе аз сега съм в чужбина и понеже се занимавам с научни изследвания но не в разни псевдо Магадански институти а в истински се обсъждаше точно тая тема.Аз очаквах всички да защитават големите любоеи по интернет.А се оказа че всички са против и се чуха аргументи че интернет унищожавали живия контакт не помагал а пречел на любовните връзки а връзка по интернет била на практика начин за престъпници да си търсят жертви и роби.Вече и тук не са толкова неолиберални.

36

Мъж!

преди 5 години

И второ има един много хубав филм с Никол Кидман, сниман преди повече от десетилетие и половина, който съвсем ясно показва КАКВО МОЖЕ ДА ТИ СЕ СЛУЧИ, АКО СИ ДОСТАТЪЧНО ГЛУПАВ ДА СИ ПОРЪЧАШ ИЛИ ДА ТРЪГНЕШ СЛЕД ЖЕНА/МЪЖ ОТКРИТИ В ИНТЕРНЕТ! Казва се "От Русия с любов"! Тези, които не са го гледали и вярват в "любовта по Интернет" силно им препоръчвам ДА ГО ГЛЕДАТ, КАТО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!

fallback