38

Панама пейпърс

преди 5 години

Милиони умници като тази сърбат същата попара,ама зарад тяа пусти принцуви си струва разпорването явно.

37

Анонимен

преди 5 години

Абе аз сега съм в чужбина и понеже се занимавам с научни изследвания но не в разни псевдо Магадански институти а в истински се обсъждаше точно тая тема.Аз очаквах всички да защитават големите любоеи по интернет.А се оказа че всички са против и се чуха аргументи че интернет унищожавали живия контакт не помагал а пречел на любовните връзки а връзка по интернет била на практика начин за престъпници да си търсят жертви и роби.Вече и тук не са толкова неолиберални.

36

Мъж!

преди 5 години

И второ има един много хубав филм с Никол Кидман, сниман преди повече от десетилетие и половина, който съвсем ясно показва КАКВО МОЖЕ ДА ТИ СЕ СЛУЧИ, АКО СИ ДОСТАТЪЧНО ГЛУПАВ ДА СИ ПОРЪЧАШ ИЛИ ДА ТРЪГНЕШ СЛЕД ЖЕНА/МЪЖ ОТКРИТИ В ИНТЕРНЕТ! Казва се "От Русия с любов"! Тези, които не са го гледали и вярват в "любовта по Интернет" силно им препоръчвам ДА ГО ГЛЕДАТ, КАТО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!

35

Мъж!

преди 5 години

Жалко за жената! Обаче ако трябва да си говорим съвсем честно САМА СИ Е ВИНОВНА! С какъв акъл ще тръгнеш ПРИ МЪЖ, КОЙТО ПОЗНАВАШ САМО ОТ ИНТЕРНЕТ?!? И ТО В ДРУГА ДЪРЖАВА! Първо това че в Интернет някой (без значение дали мъж или жена) се представя за еди какъв си СЪВСЕМ НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ НАИСТИНА Е ТАКЪВ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ! Точно затова една съвременна поговорка казва, че "Във Фйесбук беден мъж и грозна жена НЯМА!" Следва...

34

Анонимен

преди 5 години

Добре, кой ви каза, че трябва да бъдете лековерни?! Ами ИЗПИТВАЙТЕ новите хора, с които се запознавате, изчаквайте, за къде бързате? Вчера се запознали в интернет, на другия ден вече мачкат чаршафите, в края на седмицата пътува наш`та мома за чужбинско...Много от пострадалите способстват да им се стоварят куп неприятности на главата...Приказката за глупавият вълк в кратце - след куп самопричинени неприятности, взел един камък и се удрял в главата като наричал: Главо, главо... от тебе патя!

33

Анонимен

преди 5 години

Затова Кийра Найтли е забранила на дъщеря си да чете приказката за "Пепеляшка" и принцове на бял кон. Романтичните момичета четат приказките както дяволът евангелието. Приказките са със закодирани езотерични послания, но практиката показва, че резултатите от вярващите във фасадата им са същите като на вярващите във фасадите на светите писания. Всичко е опорочено и НЕ работи за щастието и доверието между хората.

32

Жена с мозък

преди 5 години

Ама, сериозно ли?! От интернет мъж ще си хваща!!! Защо не пробва в библиотека например? Колко *** жени има, не е за вярване.

31

Разберете най накрая

преди 5 години

Разберете няма такова нещо като любов. Имам в предвид човек и човек да се обичат невъзможно. Ей сега ще ви кажа любовта на човека къде е насочена. Любовта на човека е насочена в парите и материалното бе. Докато парите съществуват забравете за любов от друг човек. Сех , пари и власт. Научете тези неща. И спрете да се филмирате. Сега повторете няма любов има сех , пари и власт. Да видяхте любов някъде между трите думи не. Тези три думи си взаимодействат помежду си. А не си взаимодействат с любов.

30

Анонимен

преди 5 години

Българин, предполагам от Южна България... Нормално. Там са си с турския манталитет, даже и да не се водят турци или помаци.

29

Анонимен

преди 5 години

До 28Раборех с такъв ***. Имахме правило в офиса - който изпие последното кадюфе, прави нова кана, защото иначе, другия ще чака 6-7 минути. *** един път не направи кафе. Дори веднъж, каза, е свършило кафето. А после се оказа, че просто изсипал кафето в коша, за да "не се мине". Хванаха го да изнася чинии и вилица от стола на офиса.после го хванах е, че си взима по 20-30 кенчета сода и енергийни напитки... И докато не го изгонихме, нямахме безплатни напитки.

28

Handel

преди 5 години

Хайде стига с тия джендърски изпълнения бре! В Европа, включително и в България, включително и бившата братска Русия, има стотици хиляди ***. колко от тях се оплакват? Няма и една на година. Оплакват се когато полицията ги приклещи за нещо - например "облегчили" са портфейла на клиента; или пък някой журнатутка решава да напише "сензационен" поръчков материал и размаха пачката с евро.

27

V

преди 5 години

,,най-прекрасният, най-милият, най-грижовният и най-забавният мъж,, - Е тя не се ли е сетила че не може да е вярно ? За жените е по трудно да избягат от *** ;) И тукашните лешояди го знаят .герб им викат ,,работодатели,, а те са от тяхната мафия .Оня със заведението ,от къде го е наел ? Това заведение най-вероятно е общинско .Тоес на мафията герб ;)

26

Анонимен

преди 5 години

До анонимнаИ мъжете търсят богати жени, но по-трудно го признават.

25

До Ина

преди 5 години

Пропускаш нещо много важно. Нашенецът е научен от майка си, че трябва него да го ухажват и че в бъдещото му семейство той трябва да е този, за когото да се грижат, да е в центъра на вниманието и даже да го глезят.Затова и в университети, и в авторитетни учреждения и скъпи офиси, дори само на шега да направиш забележка на ***, че не е направил път на жена, той веднага отговаря високомерно и през рамо "А защо тя не ми направи път на мен?" Ти го питаш с шеговит тон, той отговаря напълно сериозно

24

Анонимен

преди 5 години

Спирам да ходя на срещи с българки.

23

Анонимен

преди 5 години

И ви се привижда големина и дължина,за която някоя жена да копнее.Душа като нямате,нищо не струвате.И каквото повикало такова ви се обадило.Жалки хора с комплекси за пари и дължина.

22

Анонимен

преди 5 години

Като чета коментари на такива като вас, знам защо расте търговията с хора.И то жени.Такива разбирачи като вас, уважаващи хората , такива дават пари за ***.Вас кой ви е родил,умници?Мъж ли?*** жалки.Това сте.Все пари са ви в главите.Като нямате сърца,нито душа,чакайте да си купите обич и уважение с пари.

21

Анонимен

преди 5 години

Мислите ли , че всичко това не се знае от нашите служби ? Тук всичко се знае и се контролира като се плаща на съответните хора

20

..

преди 5 години

Ако някой мисли, че историята ще свърши тук.Сега тази ***, ще поседи половин година на издръжка от държавата, после ще се премести в друг град и ще си хване някое свястно момче, което ще я мисли за свястна. Ще си направят 1-2 деца.След няколко години ще се разчуе, че тази е била платена жрица, но ще е вече късно - живота му ще е прецакан. На децата - съшо. Така става в живота за съжаление :(

19

сс

преди 5 години

Не я обвинявайте жената. Има много "наивни" хора - и мъже и жени, които се лъжат на какви ли не обещания. Мнозинството в днешно време са такива за съжаление. Лошото е, че не споделят за намеренията си с приятели/лки и семейство, които да вникнат в проблема и да предотвратят случката. "наивни" е леката форма на една друга дума ...