Снимка: архив, БулФото
fallback

ДПС предлага Програма за ускорено развитие на държавата. Ръководството на партията, парламентарната група и представители на местната структура от Велинград се събраха на семинар.

Според председателя на движението Мустафа Карадайъ управлението се отличава основно със скандали и ДПС има самочувствието да предложи алтернатива.

"Според нас управляващите концентрират и пропиляват енергията си  в потушането на различни конфликти и опити за прикриване на важните проблеми в обществото. Ситуацията е "скандал след скандал", а управлението действа на принципа проба и грешка без ясна визия", коментира той, цитиран от пресцентъра на партията.

Карадайъ посочи, че българските граждани не живеят добре, ситуацията в страната не е добра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

ЕВО

преди 5 години

Държавата се цепи по шевовете,а тези пишат програми за ускорено развитие.Нека да бъдене ДПС,а ДСП-Двойна Стабилизираща Програма.Халтава работа.

61

Анонимен

преди 5 години

След посещението на американският посланник в централата на ДуПиСе,явно са променили посоката от ромскоруска на ромскоамериканска "партия".Все вредни са за България.

60

смехрко

преди 5 години

Ние от ДъПъ Се то и Бъ съ *** то :)))))))))))))) сами смъ наведени хванали палците .Та Путин и Ер доган :)))))))))))))) да ни положат самочувствието си съпокоино.Боли ни но го поемаме и дълбоко приема мъ това което ни изливат:) Готови съ ме винаги с програмата волна да я изпълни ме и запълниме дупките си.Кото съвърша ме тази ръбота ша си оправдая ме съ *** перо, лъжата и тарифа канчето

fallback