Снимка: Личен архив
fallback

32-годишната Тихомира Маринова от Павликени има нужда от помощ за лечение. Младата жена се нуждае от спешна трансплантация, тъй като страда от хронична бъбречна недостатъчност.

Заболяването й датира от 2005 г. вследствие на направена бъбречна пункция. Последвало лечение с кортикостероиди до миналата година, но с течение на времето бъбреците намаляват функцията си драстично.

Състоянието на Тихомира налага да започне хемодиализа в Севлиево преди година - три пъти в седмицата по 4 часа.

Спешната трансплантация на бъбрек в Турция, от която се нуждае, е на стойност 25 000 евро - сума, непосилна за семейството й.

"Аз вярвам в чудеса и мечтая за един нормален живот и някой ден щастието и на мен да се усмихне. Моля всички добри хора за съпричастност! Без вашата помощ не бих могла да се справя!", пише ни Тихомира и благодари на всеки, който ще й подаде ръка. Към писмото си тя е приложила и документи за диагнозата.

Ако желаете да помогнете на младата жена в борбата й за нормален живот, ето дарителската й сметка:

"Уникредит Булбанк" АД
IBAN: BG05UNCR70001523096793
BIC: UNCRBGSF

Тихомира Мирославова Маринова

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Анонимен

преди 5 години

Благодаря на всички,които ми помагат 😘 И да отговоря на любопитните защо не мога да си направя трансплантация в България.Защото не е прието кръстосаното донорство,иначе съм записана в Александровска болница гр.София за трупен донор,но не се знае някога дали ще ме огрее,пък нямам време за губене.Времето лети.Много бързо измина една година от както съм на хемодиализа.

39

115

преди 5 години

В статията ги няма, характерните за подобни случаи, манипулативни заглавия е текстове. Аз бих и помогнал.

38

Анонимен

преди 5 години

До месара 34"извинявам се от името на жената, че иска да живее и не умира тихо и ви разваля иначе хубавия ден."Точи ножа и си отрежи главата защото се вижда че не ти е полезна!

fallback