40

Анонимен

преди 5 години

Благодаря на всички,които ми помагат 😘 И да отговоря на любопитните защо не мога да си направя трансплантация в България.Защото не е прието кръстосаното донорство,иначе съм записана в Александровска болница гр.София за трупен донор,но не се знае някога дали ще ме огрее,пък нямам време за губене.Времето лети.Много бързо измина една година от както съм на хемодиализа.

39

115

преди 5 години

В статията ги няма, характерните за подобни случаи, манипулативни заглавия е текстове. Аз бих и помогнал.

38

Анонимен

преди 5 години

До месара 34"извинявам се от името на жената, че иска да живее и не умира тихо и ви разваля иначе хубавия ден."Точи ножа и си отрежи главата защото се вижда че не ти е полезна!

37

Анонимен

преди 5 години

До annybody 40Да бием журналисти и да заличаваме мнения които не ни отърват можем, ама да се борим за правата, които заслужаваме като държава от ЕС, която е подписала за това че ще третира гражданите си както тези на запад не можем! За това мрем като нация и гъби на сухо! Защото искаме просия а не оправия!

36

annybody

преди 5 години

Да АдминистратораМоля ви да заличите пост 32 на самозванеца annybody, чиито долнопробни позиции позорят моето мнение.Регистриран съм при вас и сами би трябвало да си дадете труд да се убедите в моята автентичност, както и да не допускате някой *** да петни нечия личност.

35

Анонимен

преди 5 години

До 38Ами защо не питаш оправниците вместо кой с колко лев ще обеднее! Свикнали сте на просене а не на борба за правата ви. Щом сте шубета ще ви изтръскват до хастар! Ето пак ви"награждават" с увеличаване на какво ли не защото ще им минава номерата.

34

Bad Company

преди 5 години

стискайте, стискайте стотинките, пълно е с болни измамници, държавата е виновна. Да не се прецакате.

33

House M.D.

преди 5 години

Колега #31, прочетете внимателно предишния ми пост и тогава коментирайте.

32

месара

преди 5 години

"От кой искате? От масово "богатите" български граждани?! "----------------------------------------------------------------------------------извинявам се от името на жената, че иска да живее и не умира тихо и ви разваля иначе хубавия ден.

31

Зозо

преди 5 години

интересно ми е онзи долу дали се чувства полезен, като ни светка, че скапаната ни държава е виновна хората да търсят пари за здраве чрез кампании. Оао, брато, не бях забелязал, че живеем в ***, благодаря, че ми отвори очите. И как това ще помогне на тази болна жена, ако благоволиш да споделиш?

30

annybody

преди 5 години

предлагам всички да напишем защо няма да дарим и довечера да отидем в мола с чувство за пълноценен ден.

29

Анонимен

преди 5 години

Ще даря, ако получа отговор на следните въпроси:1. Защо трансплантацията не се извърши в България?2. Какво включва въпросната сума?Питам, защото нямам намерение да спонсорирам екскурзии до Турция на разни роднини. Ще даря само за пътните, престоя и трансплантацията на нуждаещата се.--- --- ---От къде изкара тая злоба бе, да отиваш на болница било екскурзия... дано господ ти прости

28

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

тук отговори няма как да намериш, колега, ако ти пука, потърси ги сам, ако не - пусни си Фермата и забрави за всичко.

27

Кривондел

преди 5 години

Хайде втори опит:Може ли отговори на въпросите, а не клетви и закани?Ако *** преценява, че въпросите намекват нещо - моля изрично да добави в мнението ми, че НЯМАМ съмнения относно истинността на историята - а искам допълнителна информация.

26

Кривондел

преди 5 години

Аз задавам прости и ясни въпроси.Кампаниите за събиране са десетки и се отзовавам на много от тях. Но все пак моята работа е и да проверя къде отиват парите ми. Нищо не намеквам, особено за болен човек. Но знаейки, че млад човек на хемодиализа и 100% неработещи бъбреци може да живее по този начин години - искам да зная какво е спешното и защо трансплантацията не може да бъде извършена в Александровска болница. Вместо клетви и закани моля за отговори.

25

Solar Power

преди 5 години

пич, с наливане нищо не става - кацата е продънена.

24

тонката

преди 5 години

Кумунистите са виновни, затова сме на този хал, те да даряват.

23

SpaceX

преди 5 години

защо при такива статии изпълзяват тълпи от отр епки да нищят политиката, а като има протест идват 100 човека, а тези същите тук даже ги плюят, че са платени.

22

Анонимен

преди 5 години

До месара 22А който борави във сферата на глупоста загива по начина по който загива България! По лесно е да търсиш отговорността от мен отколкото от 'тези' твои оправници докарали те до тук! Щом никои нищо не иска защо само пишете и искате??? От кой искате? От масово "богатите" български граждани?! Държавате ни е продънена от мухльовси и просташки манталитет!

21

месара

преди 5 години

който не иска да направи нещо, намира извинения - държавата, документите, времето, комунистите. Ясни сте. Никой не иска нищо от вас, стоите си в дупките.