Видео 12.09.2018

МВР синдикатът не дава толеранс на новия министър

Младен Маринов - досегашният главен секретар на МВР, ще се превърне в първия полицай от години, човек от системата, който ще поеме ресорното министерство. Още преди да е застанал на поста обаче, от Синдикалната федерация на служителите на МВР обявиха, че няма да дадат толеранс от 100 дни на новия вътрешен министър.

Според Илия Кузманов, зам.-председател на УС на Синдикалната федерация на служителите на МВР, това не бива да се приема като лоша оценка за Маринов.

Още по темата

"Когато един играч се сменя, мачът не почва отначало. В края на краищата 100 дни се дават на човек, който няма нищо общо със системата, за да опознае и да разбере за какво става дума. Бъдещият министър много добре познава системата на МВР", обясни още Кузманов пред Bulgaria ON AIR.

По думите му Синдикалната федерация няма право да дава оценка за работата на Валентин Радев.

"Много трудно се комуникира с вътрешния министър. Когато се разберем за някакви работи, те въобще не се изпълняват. Нашата първа среща с Радев беше чак на 14-тия месец от времето, в което той се качи на поста", допълни още той.

Какво още смятат синдикатите вижте в следващото видео на телевизия Bulgaria ON AIR

 

Коментари Напиши коментар

2

анонимен

преди 10 месеца

ЕДИН НЕКАДЪРНИК СМЕНЯ ДРУГ НЕКАДЪРНИК. ЯВНО НЯМА СВЕСТНИ ХОРА ЗА ТОЗИ ПОСТ. ЗАТОВА И ВЪРВИМ ПО УРВАТА, НЕ НИЕ ЛЕТИМ НАДОЛУ И НАКРАЯ ЩЕ СИ РАЗБИЕМ ФИЗИОНОМИЯТА.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Новия министър е истински позор за гилдията.
Не ви ли е срам библиотекари?