Снимка: Facebook
fallback

"Снимах се с жена и хората вече ще знаят, че не съм джендър", обяви пред "България Днес" отец Иван от Нови хан, след като социалните мрежи подпалиха от публикуваните провокативни снимки с него и младо едрогърдо момиче.

Oще по темата

"Снимките са много стари. Направени са на мой рожден ден преди 3 години. И друг път са били публикувани, но никой не им е обръщал внимание досега. Заклахме агне и се почерпихме за здраве", обясни духовникът пред изданието.

Той посочи, че младото момиче от снимките има магазин в монтанското село Якимово, където е един от двата му приюта.

"С приятеля й сме много близки, той често е при нас", поясни още божият служител.

Той бе категоричен, че не се притеснява и не страда от нападките, които се появиха към него след публикуването на снимките.

"И злоба има много по света, но не трябва да я събираме в себе си и да вредим на здравето си", смята той.

Отец Иван призна, че в последните седмици не е бил добре със здравето и е лежал в болници в Монтана и София.

В момента той събира пари за първия учебен ден за децата от приютите. Средствата трябват за закупуването на дрехи и учебни пособия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

122

ХАХАХХАХА

преди 5 години

Попът не е монах, че да трябва да пази целомъдрие, ама това антиправославната пропаганда не го отчита. Важно е да се оплюва, да се насажда нихилизъм към това което сме - българи, православни християни, миролюбива и могъща цивилизация, която за разлика от индианци, африканци и азиатци западните и османската империи не могат да съсипят, въпреки столетните им усилия. Защо няма нито една позитивна статия от с о росоидните медии

121

как да вярва човек?

преди 5 години

Ех как после да вярва човек на попове като говорят едни приказки за смирение и да ходи на църква, не става.

120

125

преди 5 години

Не да е девствен, но да НЕ е развратен, да си спи с попадията и да си пие само вкъщи. Иначе какво го отличава от другите мутри?

fallback