Снимка: архив, Ройтерс
fallback

Всички шофьори, чиито винетки остават валидни и за 2019-та, ще трябва да ги пререгистрират. Това предвижда законопроект, който ще бъде гласуван следващата седмица, съобщи bTV.

Трансформацията ще е необходима само за шофьорите, които ще купят винетки, валидни за период и през следващата година.

За държавата било невъзможно да създаде общ електронен регистър, тъй като за продадените от началото на годината малко над 2 милиона винетки за леки коли не се знаело кои ще са валидни и през 2019-а.

Пререгистрирането ще може да се прави през сайта на пътната агенция, мобилно приложение за смартфони или в пунктовете, където продават стикери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Атанас

преди 5 години

До Аз Защото цялата система в държавата ни е такава! Когато има проблем не се търси начин за неговото разрешаване, а се прави всичко възможно той да се задълбочи! Това е така, защото в България капитализма се строи от комунисти! Между другото, подозирам, че всички тези калтаци преди да влезнат във властта или преди да се захванат да развиват бизнес, задължително преминават през партийни школи в Москва!

40

Тикваря

преди 5 години

***, сами си печатат бюлетините, сами си гласуват, сами си ги броят и нагласят резултатите ама му се види края на тоя омагьосан кръг дето ни вкара тоя тиквар.

39

Гост

преди 5 години

И защо трябва да пререгистрираме!? В Австрия важът и електронни и със стикер! *** управници!

fallback