41

Атанас

преди 5 години

До Аз Защото цялата система в държавата ни е такава! Когато има проблем не се търси начин за неговото разрешаване, а се прави всичко възможно той да се задълбочи! Това е така, защото в България капитализма се строи от комунисти! Между другото, подозирам, че всички тези калтаци преди да влезнат във властта или преди да се захванат да развиват бизнес, задължително преминават през партийни школи в Москва!

40

Тикваря

преди 5 години

***, сами си печатат бюлетините, сами си гласуват, сами си ги броят и нагласят резултатите ама му се види края на тоя омагьосан кръг дето ни вкара тоя тиквар.

39

Гост

преди 5 години

И защо трябва да пререгистрираме!? В Австрия важът и електронни и със стикер! *** управници!

38

Аз

преди 5 години

Ами това, което държавата е изискала от мен-да си закупя винетка,аз като съвестен гражданин съм го направил.Защо знаейки,че ще има промяна ми е продала винетка за 1 година,която ще изтече в края на 2019?Защо сега аз да се занимавам да я пререгистрирам?Защо да не си й изтече времето на стъклото?И не на последно място,предвид че ми създават такова неудобство,записаният регистрационен номер на касовата бележка,свързаността на НАП с бензиностанциите,не дойдат у нас да ми я пререгистрират?тикви

37

Питащ

преди 5 години

До АнонименВсяка сряда ли ще работи гишето за смяна на винетки?

36

Rado

преди 5 години

Пречи да се гледа само стикер, защото системите за автоматично преброяване ще те засичат, че си без винетка

35

Анонимен

преди 5 години

И какво пречи стикерите лепнати на стъклата, които важат до определен ден и месец на 2019г да си стоят там и да важат? Аман от малоумщина и простотия в тази държава.До кога ще ни вменяват всевъзможни глупости, които да правим? Защо да е сложно и ангажиращо, вместо лесно и бързо?

34

Анонимен

преди 5 години

В България започва да става отвратително да се живее. Всеки те граби, а най-много администрацията.

33

Анонимен

преди 5 години

Документи за пререгистрацията: Винетка отрязък 1 и 2 копие и оригинал, касова бележка от закупуването, удостоверение от пункта на закупуване, бележка от МВР, декларация за съгласие за смяна на винетката, молба за смяна на винетката, документи за платени държавни такси на каса. Смяната се извършва на гише 5 в МРРБ. Работно време - всяка сряда от 10.30 до 11.00 ч.

32

Анонимен

преди 5 години

Трябва да им благодарим...все пак няма да ги купуваме пак...пфу!!!!!!

31

Анонимен

преди 5 години

Електронно управление... Аман бре- винетките не ги знаели, а на хората прасетата ги преброиха и изтребиха за дни. Като е за поразия първи в ЕС!

30

Анонимен

преди 5 години

До ТАКА ДЕУправляващата клика може да е малоyмна, ама народа е 10 пъти по-малоyмен. Те тия дето са измислили пререгистрацията, всичките са от народа.

29

ТАКА ДЕ

преди 5 години

До Анонимен 28Може да отнема и 1-2 секунди...............но управляващата клика е *** както винаги,та затова.

28

Анонимен

преди 5 години

И кво толкова е станало? Пререгистрирането отнема 1-2 минути.

27

Емо

преди 5 години

Тая "пререгистрация" я тиражират вече две седмици в орязан вариант, то закона не е приет още, и няма никаква процедура затова не се знае как. Отрязъка и касовия бон може да си ги загубил, да са ти ги откраднали ипр. Сега с ел. винетки отпадат разходите за печатане и продажба, а цените остават същите - т.е. реално приходите рязко скачат. Само някакъв половинчата "уикенд" ще има уж, естествено на солена цена. но като има такъв преход, винаги е необходим някакъв период, в който и старите да важат.

26

Анонимен

преди 5 години

До амииииии неам думиЗа кво си я купил тая винетка, след като си я изхвърлил преди да изтече? Абе пpocтотo племе постоянно сте в някакви абсурдни драми.

25

Боко ке падне.....

преди 5 години

.....на 16.09.2018 година.................

24

бааа го

преди 5 години

Как не се знае,купувача сам ли си перфорира винетката!?

23

Анонимен

преди 5 години

Бойко, в много дълбоки води нагази! Това ще ти изяде главата! Народът ще излезне! Това ще те съсипе! Край! Ти беше до тук!

22

Анонимен

преди 5 години

От този момент започва обратното броене! Стартирам! Това е, край на мутрите!