fallback

Оставките на министрите Радев, Московски и Нанков са прибързани и вината за катастрофата край Своге не бива да се поема лично от тях.

Oще по темата
Това заяви вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов в коментар за предстоящия Коалиционен съвет, който ще се проведе в понеделник.

Каракачанов бе един от гостите на втория Комитски събор, който се провежда в русенското село Червена вода, предаде БНР.

"Тримата министри вършат добре работата си и не виждам какво точно не са направили, за да се стигне до този пътен инцидент", каза вицепремиерът.

"Пак казвам, ако се окаже, че някой от тях има вина - да, съгласен съм. В България е най-лесно да кажеш - морална отговорност - за кое? За ланския сняг - пак морална отговорност. За дъждове, наводнения - пак морална отговорност. Айде да започнем да си вършим работата, защото много от нещата, които се случват около нас, вината е и на общински власти, на чиновници на най-различни нива", коментира вицепремиерът-

Той посочи, че е право на премиера Бойко Борисов да си сменя министрите.

"Ако той поиска смяна и на тримата, специално ние от ВМРО ще го подкрепим. Аз лично смятам обаче, че не е необходимо и тримата да подават оставки", каза Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

ПЕНКО

преди 5 години

ПРИ ДИКТАТУРАТА НА ПАРТОКРАТИТЕ / ЖИВКОВЦИ/ ИМАШЕ НАГЛАСА ЗА НЕСМЕНЯЕМОСТ НА "ВЕЛИКИТЕ" !!! КАКВО ЗНАЧИ И ДНЕС ДА СМЕ СЪГЛАСНИ , ЧЕ НАРОДЪТ НИ - НЕ ПРОИЗВЕЖДА УМНИ ,ТАЛАНТЛИВИ И ЗНАЕЩИ ,КОИТО ДА ВОДЯТ ДЪРЖАВАТА И НАЦИЯТА И ДЕЦАТА ... АМА ДЪРЖАВТА НЕ Е НА ОСТАРЕЛИТЕ , А НА МЛАДИТЕ ...И НА МЛАДИТЕ СЛЕД ТЯХ !!! "СЛЕЗТЕ ОТ КОНЯ ОСТАРЕЛЦИ ...ДЕЦАТА ТРЯБВА ДА СИ НАПРАВЯТ- РОДИНАТА-ОБЩЕСТВОТО-ДЪРЖАВАТА. ЗАЕДНО ...И ЗА БЪДЕЩИТО НИ БЪЛГАРСКО !!!! Е И ЩЕ УМРЕТЕ- ДЖОДЖУМ - НЕ КАТО ГАД !?!?

47

Отговор

преди 5 години

До Какво става?Фирмата, която е положила асфалта в района на Своге, е Трейси груп с председател на НС проф.Н.Михалов, близък с Борисов и Цветанов. Мин.Нанков знае това и затова не се е оплакал на МВР и Прокуратурата за неотстраняване от тази фирма на недостатъците при асфалтирането въпреки петкратното напомняне. И сега при полагане на горния асфалтов слой коефициентът на полирсне е по-видок от заложения от проектанта на ремонта.

46

БиБи

преди 5 години

От тримата министри само Нанков върши добре работата си. Другите двама отдавна са за изгонване: Радев за непрекъснати гафове и поведение на ***, Московски за нищовършене. Трябваше да се изгонят за многократно проявена некадърност и Цачева, Захариева, Порожанов, А Нанков вместо да пише 5 пъти молби до Трейси груп за отстраняване на нередности по трасето трябваше да поиска помощта на МВР и Прокуратурата. Тогава нямаше да я има катастрофата.

fallback