fallback

27 август, понеделник, ще бъде ден на национален траур в памет на жертвите от тежката катастрофа край Своге, съобщиха от правителствената информационна служба.

Oще по темата
Правителството изказва своите съболезнования на близките на загиналите.

В тяхна памет националните флагове на всички държавни институции ще бъдат свалени наполовина.

При тежкия инцидент до момента е потвърдена смъртта на 15 души, има и ранени.

Към 17.10 днес е получен сигнал за инцидент с автобус в района между Лесков дол и Своге, на около 2 км преди града, посока от София.

По първоначална информация автобусът е излязъл извън пътното платно, преобърнал се е и е паднал на площадка под нивото на пътя. Преди това превозното средство се е ударило и в няколко коли.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 5 години

" 27 август ще е ден на национален траур за жертвите край СвогеПравителството изказа съболезнования на близките им"Щом така са решили от Правителството, мисля, че нужно, ние , българите поне да уважим скръбта на близките на починалите в този нелеп и тъжен случай. НО да се прави пък траур, не мисля. Хапвайте днес и утре хляб, плодове и зеленчуци. Не е хубаво да се яде скара и шкембе чорба.

18

Жоро до 15

преди 5 години

Ти как искаш да се обичаме като не сме хора и се лъжем. Дойдоха двама манг.ли да ми правят покрива на гаража после дойдоха още четирима и ме изнудиха да платя 3800 лв. вместо уговорените в началото 360 лв. и от Прокуратурата решиха, че Няма престъпление. Какви мислиш са моите чувства към всички споменати по горе? Бях толерантен и им дадох работа а те за благодарност ме обраха е как мислите дали ще бъда отново толерантен?

17

Анонимен

преди 5 години

И КОГА СЕ СЪБРА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ЗАСЕДАНИЕ, ЗА ДА ВЗЕМЕ РЕШЕНИЕ ЗА ТРАУРА?ИЛИ РЕШЕНИЕТО Е ВЗЕТО ОТ ЧОВЕКА-ПРАВИТЕЛСТВО?

fallback