Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Нагла кражба в магазин за хранителни стоки в квартал "Братя Миладинови" в Бургас.

Млада майка с малко момченце на ръце отмъкна пари от касата, почти пред погледа на продавачката, предаде Bulgaria ON AIR.

За кражбата сигнализира собственичката на супермаркета, която качи видео, на което се вижда лицето на извършителката.

Жената твърди, че крадлата не е от постоянните клиенти. А преди това откраднала шоколад и се опитала да отмъкне и кутийки с пастет, но не успяла.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

търговците са крадци

преди 5 години

Вижда се само собственичка или продавачка, която слага ластик на парите и ги пъха в нещо. Така се прибират суми, които НЕ СА МАРКИРАНИ. Хайде НАП да си влязат в ролята и хууубаво да изгледат записите- продавачката маркира ли всички стоки или не и защо заделя пари, които трябва да са в касата? КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА.ТЪРГОВЦИТЕ СА НАЙ- ГОЛЕМИТЕ МОШЕНИЦИ И КРАДЦИ!

32

Анонимен

преди 5 години

Аз съм 32 (БХК). Не бе, аз от морето чатя. В момента хлапетата гледат ТВ, а аз сърбам следобедно кафенце и чета по интернет насам-натам. Виж, още древните римляни са формулирали основните принципи на правото. Ромка или китайка все тая - тази жена също има права. Не върви просто да я праснеш в мрежата и да кажеш "крадла". Нали има семейство тази жена. А защо биха я набедили? Причини много, включително и неумишлено би могло да бъде.

31

до 32 БХК

преди 5 години

И защо биха я набедили? Вас от основния донор на воутърите не ви ли пуснаха в лятна отпуска, бе?

fallback