33

търговците са крадци

преди 5 години

Вижда се само собственичка или продавачка, която слага ластик на парите и ги пъха в нещо. Така се прибират суми, които НЕ СА МАРКИРАНИ. Хайде НАП да си влязат в ролята и хууубаво да изгледат записите- продавачката маркира ли всички стоки или не и защо заделя пари, които трябва да са в касата? КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА.ТЪРГОВЦИТЕ СА НАЙ- ГОЛЕМИТЕ МОШЕНИЦИ И КРАДЦИ!

32

Анонимен

преди 5 години

Аз съм 32 (БХК). Не бе, аз от морето чатя. В момента хлапетата гледат ТВ, а аз сърбам следобедно кафенце и чета по интернет насам-натам. Виж, още древните римляни са формулирали основните принципи на правото. Ромка или китайка все тая - тази жена също има права. Не върви просто да я праснеш в мрежата и да кажеш "крадла". Нали има семейство тази жена. А защо биха я набедили? Причини много, включително и неумишлено би могло да бъде.

31

до 32 БХК

преди 5 години

И защо биха я набедили? Вас от основния донор на воутърите не ви ли пуснаха в лятна отпуска, бе?

30

Мира

преди 5 години

Само да кажа, че нищо подобно не видях. Поне ако има такава кражба дайте видеото, което трябва. Лесно е да се оклевети някой невинен човечец. На народа му писна от подобни глупости. Спрете се най-накрая!!!!

29

Анонимен

преди 5 години

Днес.бг ставате съучастник в оклеветяване. Разкарайте видеото! Никъде не се вижда кражбата. Вижда се жена, която в ръцете си държи дете. Къде е престъплението? Или твърденията на продавачката са достатъчни? Че утре и мен може да ме шибнете в сайта как зареждам гориво някъде и да пишете "Ей този е такъв и такъв..."

28

11

преди 5 години

Неизкореним скандинавски манталитет. Шведчето е взето да се учи от малко на занаята.

27

WTF?

преди 5 години

Интересно как след като да видяли, че иска да краде, са допуснали достъп до отворената каса. Би трябвало да почнат да я дебнат като лъвове, щом са я надушили че е крадла. Не разбирам...

26

Дили дили дишка

преди 5 години

Само като и видя физиономията на продавачката ми е ясно че краде от собственика за внучето си и набеждава майката с българчето. Ясно е, че имат камери, а защо не качат видеото с момента на кражбата? Много лесно е да обвиняваш само с голи думи без доказателства.

25

Аз

преди 5 години

Някой да ми каже в коя секунда се случва нещо нередно, защото аз нищо не виждам.

24

Анонимен

преди 5 години

И как ги взе тия пари, след като през цялото време ръцете й са прибрани към тялото и държи детето. Не, че не са способни, но в случая не виждам да протяга ръка.

23

Дили дили дишка

преди 5 години

Аз не виждам българката с малкото чааавенце да краде нещо.

22

Анонимен

преди 5 години

Щях да позная кой е крадеца и без да ми казвате.

21

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМи в личната й карта пише, че е българска, и в нашите пише същото. Кво да се прай.

20

Анонимен

преди 5 години

Аз не виждам кога жената успя да открадне пари, три пъти пусках видеото...

19

Анонимен

преди 5 години

Каква изненада, крадлата е от специален етнос, кой би повярвал?

18

бял р0б

преди 5 години

бели р0бе какво крадене, просто заработенето от вас и без друго се дава на тези като помощи, защо да не си го вземат директно, спестявят посредника - държавата!

17

Бай Иван

преди 5 години

Демокрацията ги създаде ,радвайте й се още ;) !!!

16

Анонимен

преди 5 години

Млада майка с малко РОМченце на ръце отмъкна пари от касата. :)

15

Анонимен

преди 5 години

На видеото не се вижда никаква кражба а продава4ката и клиентката си говорят. След което клиентката си тръгва. Какъв шоколад какъв пастет какви щуротии/

14

месара

преди 5 години

това е обучение за малкото *** (ромче)