Снимка: Булфото, архив
fallback

Шофьорите, които останаха без задължителната застраховка „Гражданска отговорност“,  защото я бяха сключили в дружество "Олимпик", чийто лиценз беше отнет, засега няма  да бъдат наказвани.

Oще по темата
МВР ще даде известен толеранс на водачите на такива автомобили, обеща главен инспектор Росен Рапчев от отдел "Пътна полиция".

Той обясни, че катаджтиите няма да налагат санкции в първите дни, ако шофьор им покаже полица на "Олимпик".

"Ще им дадем възможност като ги предупредим да си сключат веднага застраховка и след това ще започнем да ги санкционираме", каза Рапчев.

В полунощ на 18 август изтича срокът, след който сключените застрахователни полици с кипърското дружество ще бъдат невалидни, а клиентите и трябва да направят задължителната застраховка "Гражданска отговорност" с други застрахователи, които работят на българския пазар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Фермер

преди 5 години

И какво като не те глобява. Като те грухне някой без застраховка кой ще плаща. Тя тая застраховка не е заради глобите, а за тези дето може да пострадат

48

vlady

преди 5 години

Измамените следва да потърсят съдействие от арменския прелат на Кипър архиепископ Нарег Алемезян. Може и от католикос Карекин II Нерсисян, върховен арменски патриарх, но се чака дълго за разглеждане.

47

Анонимен

преди 5 години

Олимпик, Титаник, Потъник... Все тая...

fallback