49

Фермер

преди 5 години

И какво като не те глобява. Като те грухне някой без застраховка кой ще плаща. Тя тая застраховка не е заради глобите, а за тези дето може да пострадат

48

vlady

преди 5 години

Измамените следва да потърсят съдействие от арменския прелат на Кипър архиепископ Нарег Алемезян. Може и от католикос Карекин II Нерсисян, върховен арменски патриарх, но се чака дълго за разглеждане.

47

Анонимен

преди 5 години

Олимпик, Титаник, Потъник... Все тая...

46

Анонимен

преди 5 години

Боко в коя застраховка има акции, там да сключа? За един приятел питам...

45

Анонимен

преди 5 години

А автомобилите на МВР застраховани ли са?

44

Skk

преди 5 години

Защо всички твърдите, че е била евтина застраховката. Не е била евтина, беше си на същата цена. 180 лв. За година в началото на годината. На дал бог живот и здраве беше по евтина. Още ли се заблуждавате, че цената има някакво значение в България. МОЖЕ ДА СИ КУПИШ НЕЩО ЗА МНОГО ПАРИ И ПАК ДА Е ***. Просто брокера ти набутва тая. Вноската през юли защо я прибраха след като знаеха, че ще фалират.

43

Бате ви Тиквун

преди 5 години

Остригахме двеста хиляди овце, да се готви следващата партида. А през това време ще врътнем колелото на късмета, да видим - банка ли ще е този път, застраховател, пенсионен фонд или джакпот - нов данък за цялото население. Може и мини-джакпот - увеличаване на съществуващите данъци.На печелившите - честито! На останалите - повече късмет в следващите тегления! ; )

42

Анонимен

преди 5 години

A KADE SA PARITE NA ZASTRAHOVANITE.

41

Анонимен

преди 5 години

Не е ли по добре МВР да хванат крадците и да си ни върнат парите от ГО. Това си е кражба в особено големи размери над 200 000 души са си платили ГО . Какво са виновни водачите. Къде е било МВР и службите по случия с "Олимпик".

40

Анонимен

преди 5 години

Че да им върнат парите по закона за фалирали застрахователни дружества,банки и др.,които изпълняват финансови операции от този род,защото те са само държатели на техните пари за някакви услуги и съхранение,а кат посредници са се застраховали при други по високи инстанции как презастраховали са се кат за степени рискови ситуации,че намеса на други институци да ги следят и възмещават суми на излъганите вложители,а за такива малки суми на лице се покриват в пълен обем дори по излъгани държави общо.

39

Анонимен

преди 5 години

До 111111Не са менте .Всичко си е както трябва .Просто ви правят на балъци ,че нямало лицензи , нямало гаранционен фонд, намало това - онова..абе всичко си има просто тези хора, застраховани там трябва да се ограбят от едни други хора.Вие знаете кой са те.

38

111111

преди 5 години

До ЧиновникАко е бил застраховател-менте, защо държавата му е дала лиценз? Защо не е отнет? Много си на-гъл, за про-стоти-ята ти да не говорим!

37

R1

преди 5 години

Откакто паднахме под еврейско робство на 9 .09 .1944 година та до днес ние Българите добро не видяхме.

36

ЗнаеЩ

преди 5 години

Понеже питате за читав застраховател, аз още не съм видял такъв.Затова НА ВНОСКИ! Застраховката е като отровата, пие се на малки глътки.

35

Анонимен

преди 5 години

Някой по-долу съвсем правилно написа, че потърпевшият при ПТП може да си избере да търси отговорност или от застрхователя, или лично от виновния шофьор. А познайте сега колко потърпевши ще изберат да си търсят парите от фалирал застрховател. Иначе за пред КАТ може да мине и с досегашната полица, ама пази Боже да се окажете виновен в ПТП с пострадали!

34

Споко

преди 5 години

Просто другия път като ви цъфне по тв-то реклама на нова застрахователна компания с име от гръцката митология, да си знаете, че е на поредният нашенски ***, дето са му казали, че като я регистрира в офшорна зона ще помпа без да го пипат! Сега галоша/галошите са разбрали, че няма да я бъде и гледат да дръпнат това което е останало-вноските.

33

Анонимен

преди 5 години

До Чиновник 27Това дето си го написал потвърждава с пълна сила казаното от мен по-долу за Вас чиновниците на Тиквун. Крадливо племе, с нисък интелект и оперирани от чувство за морал и състрадание. Вие допуснахте фалита, вие лъжете хората, че сами си били виновни.

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21Умнико, не се прави на интересен. Който има акъл, не му се налга да плаща два пъти за едно и също нещо. А такива като тебе, които се мислите за много хитри и много умни ви стрижат здравата. Щото много знаете сте все сте много отворени.

31

BG

преди 5 години

Да плати правителството .Държавата в лицето на властта позволява тези измами .Застрахователните компании са с печалби 500%.Каква вина има добросъвестният клиент който е закупил застраховка .Отговор е никаква.В съседните Македония и Сърбия застраховка бгражданска отговорност е 150 лв.Най добрия вариант за Българите е да си купата по един автомобил със Сръбска или Македонска регистрация и да го ползват в БГ гетото само на три месеца ще трябва да ходят до тези държави Долу герп мафията.

30

До Чиновник

преди 5 години

Прочето и нещо различно от Винету, например Кодекса за застраховането. Може да прочетеш и Отчетите на Гаранционния фонд. Там още в началото е написано това, което явно не знаеш - Гаранционния фонд плаща при фалирал застраховател.